Skubų papildymą galima bus užsisakyti nemokama žinute. Paslaugos kaina – 0,50 lito. Jie bus nuskaičiuojami kitą kartą papildžius sąskaita, kartu su suteiktu 2 litų papildymu.

„Naująją paslaugą sukūrėme norėdami padėti ištikimiems „Pildyk“ vartotojams pasinaudoti ryšiu tada, kai jo labiausiai reikia, o pinigai sąskaitoje pasibaigę. Gauti skubų papildymą bus pigu, patogu ir greita“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Naująją paslaugą „Tele2“ teiks kartu su partnere, tarptautine bendrove „MicroCDP“. Ji sukūrė ir prižiūrės paslaugos informacinę sistemą bei užtikrins sklandų paslaugos teikimą. Kuriant „Tele2“ skubaus papildymo paslaugą pasinaudota tarptautine panašios paslaugos „PlusUnits“ teikimo patirtimi ir „AvansAir“ IT sprendimais.

Nauja paslauga galės naudotis visi ištikimi „Pildyk“ vartotojai – tie, kurių pildomas numeris galioja daugiau nei 6 mėn. ir sąskaita buvo papildyta bent 5 litais per paskutines 4 savaites. Vartotojas taip pat turi būti atsiskaitęs už anksčiau suteiktą skubų papildymą.

Paslauga galima pasinaudoti nusiuntus nemokamą SMS žinutę su tekstu SOS tel. 1553. Daugiau apie paslaugą – www.pildyk.lt/paslaugos/sos.

„Tokia paslauga nėra naujiena rinkoje. Išankstinio mokėjimo paslaugos „Labas“ vartotojai jau nuo 2008 metų gali naudotis SOS skambučio ar trumposios žinutės paslauga. Jie gali išsiųsti vieną nemokamą SMS arba atlikti 30 sekundžių skambutį į bet kurį Lietuvos tinklą su tuščia sąskaita. Specialiai šios paslaugos užsisakyti nereikia – galimybė išsiųsti SOS žinutę ar paskambinti automatiškai suteikiama sąskaitai ištuštėjus“, - sakė „Labas“ pardavimų vadovas Laurynas Miškinis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)