Paslauga bus ypač naudinga žmonėms, kurie perka ir parduoda per skelbimus internete.

„Iki šiol skelbimus skelbiantys žmonės savo privatumą saugodavo įsigydami išankstinio mokėjimo korteles. Nauja paslauga leis laikiną numerį gauti paprasčiau ir, jei reikia, turėti kelis tokius numerius. Virtualius numerius siūlysime už mažą kainą“, – sakė Mindaugas Kežionis, „Tele2“ produktų skyriaus vadovas.

Svarbi paslaugos ypatybė – į virtualius numerius bus galima tiktai priimti skambučius ir SMS žinutes, skambinti ar rašyti iš jų neleidžiama. Taip „Tele2” užtikrina, kad paslauga negalės piktnaudžiauti telefoniniai sukčiai.

Užsisakytas virtualus numeris bus susietas su kliento asmeniniu numeriu. Į jį bus peradresuojami visi virtualaus numerio skambučiai bei SMS žinutės, rašoma bendrovės pranešime spaudai.

Virtualų numerį galima užsisakyti dienai, savaitei arba mėnesiui. Paslaugos kaina atitinkamai bus 1, 2 arba 5 litai.

Paslaugos administravimui „Tele2” sukūrė paprasta ir patogią programėlę. Ją galima nemokamai atsisiųsti iš interneto parduotuvės „Google Play“.

Užsisakyti paslaugą taip pat galima siunčiant SMS žinutę su tekstu VN1, VN7 arba VN30, priklausomai nuo pageidaujamo numerio galiojimo laiko, numeriu 1314. Paslaugos galiojimą taip pat galima pratęsti ar nutraukti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)