„HMD Connect Pro“ įmonėms siūlys saugią ir skaidrią pasaulinę duomenų tarptinklinio ryšio paslaugą. „Mums šie metai buvo pertvarkos metai, leidę dar geriau prisitaikyti prie besikeičiančio pasaulio. Džiaugiuosi, kad išplėtėme savo teikiamas paslaugas, tarp jų – teikiamas įmonėms” – pristatydamas tarptinklinio ryšio paslaugą „HMD Connect Pro” sakė „HMD Global“ generalinis direktorius Florianas Seiche, rašoma pranešime spaudai.

Įkvėpti savo suomiškų šaknų „HMD Global“ pristato ir du aukščiausios kokybės, šiaurietiško dizaino bei prieinamos kainos, pradinio lygio išmaniuosius telefonus „Nokia 3.4” ir „Nokia 2.4“.

„Ne paslaptis, kad pastarojo meto įvykiai viso pasaulio gyventojus privertė susimąstyti apie išlaidas ir verčia rinktis geriau pigesnius, bet ilgaamžius žinomų prekės ženklų produktus. Mūsų įsipareigojimas tiekti patikimus „Nokia“ telefonus lieka nepajudinamas. Būtent todėl plečiame pradinio lygio išmaniųjų telefonų šeimą naujaisiais „Nokia 3.4“ ir „Nokia 2.4” – sakė Juho Sarvikas, „HMD Global“ Šiaurės Amerikos produktų vadovas ir viceprezidentas.

„Nokia“ telefonų gamintojų „HMD Global“ įsipareigojimas teikti aukščiausios kokybės produktus už prieinamą kainą apima ne tik telefonus. Tą pačią kokybę, kokios galite tikėtis iš „Nokia“ telefonų, „HMD Global“ užtikrina ir telefonų priedams. Rinkai buvo pristatytos belaidės ausinės „Nokia Power Earbuds Lite“, nešiojamas garsiakalbis „Nokia Portable Wireless Speaker“ bei telefono įdėklai „Nokia Clear Case“ ir „Nokia Entertainment Flip Cover“.

„Visada įsiklausome į tai, ko nori mūsų klientai. Todėl ir naujas aksesuarų asortimentas nebuvo išimtis – žmonės daugiau nei anksčiau sportuoja lauke, todėl pasirūpinome, kad ausinių antgaliai būtų nepralaidūs vandeniui. Atsižvelgėme ir į ekonominius bei ekologinius faktorius – naujų aksesuarų kainos yra tikrai prieinamos, o patys aksesuarai parduodami pakuotėse, pagamintose iš 100 proc. perdirbamo popieriaus" – sakė Aleksandras Lambeekas, „HMD Global“ telefonų priedų vadovas.

„Nokia 2.4“ – maksimali kokybė už mažą kainą

Išlaikydami tradiciją teikti maksimalios kokybės naujoves už mažas kainas, „HMD Global“ pristatė naująjį, pradinio lygio telefoną „Nokia 2.4“ su net dviejų dienų baterijos veikimu ir dideliu, 6,5 colių „HD +“ ekranu.

Naujos kartos „Nokia 2.4“ talpina modernias funkcijas, tokias kaip pažangus dirbtinio intelekto vaizdavimas, telefonu galima fotografuoti ir filmuoti specialiu naktiniu režimu, telephone yra išmani portreto redagavimo priemonė. Telefone įmontuotas patogus pirštų atspaudų jutiklis, o dirbtinio intelekto atrakinimas užtikrina lengvą prieigą ir papildomą saugumą.

„Patvaraus dizaino telefonus bus galima rinktis iš „Dusk“, „Fjord“ ir „Charcoal“ spalvų variantų su 2/32 GB ir 3/64 GB atminties konfigūracijomis. Nokia 2.4“ prekyboje pasirodo nuo rugsėjo pabaigos, mažmeninė kaina – 119 eurų.

„Nokia 3.4“ – norintiems daugiau kūrybiškumo

Dar kūrybiškesniais „Nokia 3.4 “ vartotojams tapti padės didelis, 6,39” HD ekranas su nedidelėje ekrano skylėje patalpinta priekine vaizdo kamera ir galinga triguba galine kamera su itin plačiu objektyvu.

Šis išmanusis – itin našus, jame bus bus „Qualcomm® Snapdragon™460“ mobilioji platforma, suteikiansianti telefonui daugiau galios ir padėsianti išnaudoti visas jo galimybes.

Suomiškas šaknis atspindintį, patvaraus dizaino telefoną bus galima pasirinkti iš trijų naujų ryškių, gyvų spalvų – „Fjord“, „Dusk“ ir „Charcoal“ su 3/32 GB, 3/64 GB ir 4/64 GB atminties konfigūracijomis. „Nokia 3.4“ prekyboje pasirodys nuo spalio pradžios, mažmeninė kaina – 159 eurai.

Vandeniui atsparios belaidės „Nokia Power Earbuds Lite“ ausinės

Naujosios „Nokia Power Earbuds Lite“ leis klausytis mėgstamų dainų visur: ausinės užtikrina net 35 valandų grojimo laiką bei aiškų, 6 mm grafeno garsiakalbių tvarkyklės užtikrinamą garsą. Ausinių „IPX7“ sertifikatas vandens iki 1 m gylio nepraleis net 30 minučių, tad galite nebijodami dėvėdami ausines lieti prakaitą sporto salėje ar bėgioti per lietų.

„Nokia Power Earbuds“ ausinės bus dviejų spalvų – poliarinės nakties „Polar Night“ ir šviežios naujos spalvos – mėtinės „Mint“. Mažmeninės „Charcoal“, „Fjord“ ir „Snow“ spalvų ausinių kainos – 59,9 euro, naujų „Polar Night“ ir „Fern“ spalvų ausinių kaina – 79 eurai.

Nešiojamasis belaidis garsiakalbis „Nokia Portable Wireless Speaker“

„Nokia“ nešiojamasis belaidis garsiakalbis „Nokia Portable Wireless Speaker“ gros iki 4 valandų be perstojimo, o integruotas mikrofonas leis grupinius skambučius vykdyti lengviau nei bet kada anksčiau. Garsiakalbis suteikia galimybę susieti du garsiakalbius – taip gausite aukštos kokybės stereo garso išvestį.

Kaip ir visi „Nokia“ garso įrenginiai, garsiakalbis turi universalų „Bluetooth 5.0“ suderinamumą, todėl garsiakalbį galėsite prijungti prie visų savo įrenginių, nepriklausomai nuo prekės ženklo.

„Nokia Portable Wireless Speaker“ prekyboje rasite nuo lapkričio, mažmeninė kaina – 34,9 euro.

„Nokia“ išmaniojo telefono įdėklai „Nokia Clear Case“ ir „ Nokia Entertainment Flip Cover“

Naujajame aksesuarų asortimente yra ir telefono įdėklas „Nokia Clear Case“, skirtas „Nokia 2.4“, „Nokia 3.4“ bei „Nokia 8.3 5G“ telefonams. Telefono įdėklas pasižymi didesne apsauga nuo smūgių, o vientisas, itin plonas ir lengvų formų dizainas neslėps gražaus telefono dizaino. Permatomas telefono dangtelis „Nokia Clear Case“ prekyboje atsiranda jau dabar, vidutinė kaina – 9,9 euro.

„Nokia Entertainment Flip Cover“ – dangtelis, skirtas „Nokia 3.4“, pagamintas iš veganiškos odos, jį jau galima įsigyti, vidutinė kaina – 24,9 euro.

„HMD Connect Pro“: saugus pasaulinis tarptinklinio ryšio SIM sprendimas įmonėms

„HMD Connect Pro“ siūlo verslui centralizuotą SIM valdymą, užtikrinant visišką kontrolę ir sukčiavimo prevenciją bei saugią maršruto naudojimo realiuoju laiku informaciją, tiesioginę diagnostiką ir trikdžių šalinimą.

Turėdami prieigą prie daugiau nei 600 tinklų 160 šalių, „HMD Connect Pro“ užtikrins visapusišką lankstumą, skaidrumą. Be kita ko, paslaugos kaina – itin konkurencinga, paslaugos tarifai atitiks skirtingus klientų poreikius, neatsižvelgiant į tai, kiek šalių konkretus verslas veikia.

Paslaugą „HMD Connect Pro“ įmonėms bus galima užsisakyti nuo 2020 m. spalio, pirmiausia –Australijoje, Suomijoje, Prancūzijoje, Indonezijoje, Italijoje, Nyderlanduose, Jungtinėje Karalystėje ir Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Džeimso Bondo filme pasirodysiantis „Nokia 8.3 5G“ – jau parduodamas visame pasaulyje

Prasideda ilgai laukto ir naujajame Džeimso Bondo filme „No Time To Die“ pasirodysiančio „Nokia 8.3 5G“ pardavimai visame pasaulyje.

„Nokia 8.3 5G“ turi galingą „PureView“ keturių kamerų fotoaparatą su „ZEISS“ optika, suteikia galimybę daryti įspūdingus filmų tipo kadrus su „ZEISS Cinema“ efektais ir „OZO“ garsu.

Sukurtas veikti ir 5G tinkle, „Nokia 8.3 5G“ talpina daugiau nei 40 skirtingų RF komponentų viename modulyje, todėl jis yraateičiai tinkamas išmanusis telefonas, puikiai paruoštas 5G diegimui.

Vidutinė „Polar Night“ spalvos telefono kaina – 599 eurų kaina už 6/64 ir 649 eurų už 8/128 atmkonfigūraciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)