Įdomu tai, kad šiuolaikiniai išmanieji telefonai iš esmės visais parametrais (gal tik išskyrus ekrano įstrižainę) jau dabar lenkia dešimtmečio senumo „stalinį monstrą“.

Nors laida kuriama likus maždaug savaitei iki jos transliavimo, kūrėjai stengiasi įtraukti kuo daugiau interaktyvumo: jie reaguoja į žiūrovų kritiką – kartais atsižvelgia, kartais pašiepia. Pavyzdžiui, šioje laidoje apie nuogales nebuvo užsiminta nė žodžiu, bet pristatyti keli interneto puslapiai, kuriuose iš tiesų galima nuveikti kažką naudingo – kad ir susikurti tokią prezentaciją, kokios joks „Power Point“ nesugebės sukurti.

Panašu, kad privalomu laidos elementu tapo ir švelnus pasišaipymas iš vedėjo Ernesto Janušo kolegos Martyno , kuris kartkartėmis žaidimus myli labiau nei savo žmoną, o už šią nuodėmę jam tenka atgailauti prekybos centruose. Šiuokart E. Janušas labai džiugiu balsu („Ne, aš tikrai dėl to labai nesidžiaugiu“, - iš laimės švytinčiu veidu sakė E. Janušas) pranešė, kad sudužo Martyno išmaniojo telefono ekranas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją