Gyvūnai lėktuvuose yra laukiami, tačiau egzistuoja įvairūs apribojimai. Kai kurios šalys stengiasi išvengti invazinių rūšių, todėl vykdo stiprią kontrolę. Kitur galima gabenti visokius gyvūnus, tačiau jie privalo būti laikomi tam skirtose dėžutėse ar krepšiuose.

Tik šįkart neaišku, ar skruzdės buvo vežamos, ar pakeliauti nusprendė pačios. Greičiausiai, kad tai buvo vieno iš keleivių darbas, nes skruzdžių dideliame lėktuve buvo nepaprastai daug.

Keleiviai iš pradžių nesuprato, iš kur atsirado ant jų vaikščiojantys vabzdžiai. Galbūt jie slėpėsi drabužių klostėse? Tačiau padėtis tapo kur kas rimtesnė, kai visi suprato, kad skruzdžių lėktuve yra labai daug. Žmonės ėmė skųstis skrydžių palydovams, o šie tarsi sekliai ėmė ieškoti skruzdžių šaltinio.

Jis buvo surastas gana greitai. Viršuje buvo vienas lagaminas, iš kurio pilte pylėsi skruzdės. Galite įsivaizduoti, koks siaubas ištiko skrydžių palydovus, kurie atvėrė bagažo skyriaus dureles. Tačiau neliko nieko kito, kaip tik paskatinti skruzdes sugrįžti į krepšį, jį uždaryti, o visus kitus vabzdžius sušluoti.

„United Airlines“ atstovai teigia, kad skruzdės buvo sustabdytos, tačiau keleiviai prisimena, kad jos išplito po visą lėktuvą. Net pirmos klasės keleiviai turėjo susipažinti su nekviestais vabzdžiais. Greičiausiai jie skruzdžių surado tarp savo daiktų ir grįžę namo, tačiau labiausiai nepasisekė „United Airlines“.

Visų skruzdžių surinkti tikrai nepavyko. Jos sulindo į apdailos detales, plyšius, skirtingas patalpas ir skyrius. Taigi, šis lėktuvas kurį laiką neskris. Dabar jo salone lankysis kenkėjų naikintojai ir valytojų komanda.