Samsung“ svetainėje „Next Galaxy“ šaipomasi iš tų, kurie technologijas seka aklai, tuo pačiu metu rodant avių bandą.

„Samsung“ registravo svetainę „tgeltaayehxnx.com“ - žodžių „The Next Galaxy“ anagramą. Dabar šioje svetainėje vartotojai gali patys sudėlioti žodžius iš raidžių, tuomet jie būna nukreipiami į „thenextgalaxy.com“ svetainę.

Svetainės šūkis sako: „Viską sumaišėte. Aklas sekimas paskui technologijas neretai niekur neatveda“. Tai yra aliuzija į ankstesnę „Samsung“ reklaminę kampaniją, kurioje, tik dabar „Apple“ vartotojai pašiepiami tarsi avys, einančios su banda.

Po nukreipimo į kitą svetainę lankytojams tampa akivaizdu, kad „Samsung“ tikriausiai internetu transliuos pristatymą. Siūloma ir registruotis elektroniniu paštu, per „Facebook“ ir „Google+“ paskyras.

Lankytojams siūloma „Prisijungti prie „Samsung Mobile“ renginyje „Unpacked 2012“, kur pasauliui bus pristatyta naujojo „Galaxy“aušra. Nenorite praleisti šio svarbaus įvykio Registruokitės šiandien ir galėsite viską stebėti tiesiogiai tiesiai iš Londono“.

Sklinda gandai, kad naujasis įrenginys, kurio pristatymo tikimasi gegužės 3 dieną, bus oficialus Londono olimpinių žaidynių telefonas. Vienoje Vokietijos interneto svetainėje rašoma, kad telefone bus 4,7 colių įstrižainės „Super AMOLED“ ekranas, 12 MP raiškos kamera, „Android 4.0“ operacinė sistema.

Taip pat tikimasi, kad „Samsung“ pristatyt savo informacijos talpinimo debesyse sistemą, konkuruosiančią su „Dropbox“, kuria naudotis siūlo konkurentų „HTC One X“ išmanusis telefonas bei su „Apple iCloud“ duomenų talpykla. Tikėtina, kad su šia talpykla bus galima sinchronizuoti nuotraukas, vaizdo bei garso įrašus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)