Išankstiniai naujojo flagmano užsakymai parodė, kad „Samsung Galaxy S10“ serija buvo itin laukiama vartotojų. Per dvi savaites šių išmaniųjų telefonų Baltijos šalyse, taip pat ir Lietuvoje, buvo rezervuota 50 proc. daugiau nei planuota. Lietuvos vartotojai, kaip ir Latvijos bei Estijos, dažniausiai rinkosi galingiausią serijos modelį „Galaxy S10+“ – jo užsakymai Lietuvoje sudarė beveik 60 proc. išankstinių pardavimų.

Naujausia „Samsung Galaxy S“ serija į rinką atkeliavo su 4 modeliais: „S10+“, „S10“, „S10e“ ir vėliau šiemet pasirodysiančiu „S10“ su 5G ryšio technologija. Šiuose įrenginiuose didžiausi patobulinimai atlikti vartotojų labiausiai vertinamose flagmanų savybėse: serija pasižymi dar kokybiškesniu dinaminiu „AMOLED“ ekranu, naujos kartos kamera ir dar galingesniu veikimu.

Jau nuo šiandien vartotojai Lietuvoje gali įsigyti „Galaxy S10“ serijos įrenginius su 128 GB, 512 GB ar 1 TB vidine atmintimi, taip pat galima rinktis iš kelių išmaniojo spalvų – spindinčios baltos, spindinčios juodos ir spindinčios žalios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)