„Per 9 metus mūsų auditorija užaugo, šiandien ji apima itin didelį būrį įvairių sričių profesionalų ir mėgėjų. Pasiekėme lūžio tašką – šiais metais „Login“ konferencijos programą sudėliojome taip, kad ir vadovas, ir startuolis, ir kompiuterinių žaidimų gerbėjas ar tiesiog progreso entuziastas rastų jam svarbiausią informaciją vienoje vietoje. Įtraukdami į programą būtent šią dalį, siekiame įmonių ir IT vadovams pateikti aktualiausias IT tendencijas bei kurti pridėtinę vertę, pritaikomą efektyviems sprendimams ateityje“, – teigia „Login“ vadovė Ieva Dirvonskaitė.

„Teo“ generalinis direktorius Kęstutis Šliužas pabrėžia, kad Lietuva turi pasaulinio lygio technologijų infrastruktūrą ir yra verslui itin palanki šalis, bet šis potencialas iki galo neišnaudojamas. „Norime pakviesti įmonių vadovus, pristatyti jiems pasaulines tendencijas, ekspertų įžvalgas bei savo patirtį efektyvaus ir saugaus IT valdyme. Tikiuosi bendros diskusijos, kaip tai išnaudoti šiandienos versle“, – sako K. Šliužas.

„Teo Business Summit @ Login“ programoje kalbės pranešėjai iš įvairių verslo sričių, tačiau visus pranešimus sieja bendra tema – inovacijų pritaikymas versle ir technologijų progreso atnešamų saugumo iššūkių suvaldymas, rašoma renginio organizatorių pranešime spaudai.

Vito di Bari
Futurologas ir inovacijų guru Vito di Bari su verslo atstovais dalinsis savo įžvalgomis, kalbės apie tai, kaip pramonės renesansas, kurį lėmė kasdienio naudojimo daiktų tapimas išmaniaisiais, plėtosis toliau ir keis verslo žaidimo taisykles. Kaip saugiai sujungti ir paversti jas verslo plėtros varikliu, panaudojant jau šiandien esančius efektyvius technologinius sprendimus, atskleis Andrius Šemeškevičius, „Teo“ Technologijų ir IT vadovas.

„Teo Business Summit @ Login“ taip pat kalbės Katharina Borchert, lyderiaujančio Vokietijos naujienų portalo „Spiegel Online“ vykdančioji direktorė. Ji nori pasidalinti mintimis, kaip technologijos keičia žiniasklaidos verslą ir kaip įmonės turėtų koreguoti savo komunikaciją šių pokyčių kontekste. Lietuvių kilmės amerikietis Rimas Kapeskas, „UPS Strategic Enterprise Fund“ generalinis direktorius, pasidalins savo darbo patirtimi bei sėkmės istorijomis. Jo vadovaujamas fondas yra svarbus verslo kūrimo įrankis, kuris leidžia tirti besivystančias rinkas ir technologijas, kurios keičia verslo modelius ir UPS įmonėje. Pranešėjų sąrašas dar pildysis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)