Naujieji „iPhone“ pirmiausia bus pasiūlyti iš anksto užsiregistravusiems „Omnitel“ klientams. Jiems nereikės vykti į salonus ir gaišti savo laiko – bendrovė susisieks su užsiregistravusiais klientais pagal registracijos numerį, o įsigytuosius „iPhone“ pristatys tiesiai klientų nurodytu adresu.

Primename, kad per pirmą prekybos savaitgalį JAV ir kitose pasaulio šalyse buvo parduoti net 9 milijonai šių telefonų. Bet, pasak „Omnitel“ atstovės Daivos Selickaitės, pirmąją „iPhone“ prekybos dieną iki šiol Lietuvoje prie jokio salono eilės susidarę nebuvo – nepaisant rekordinių pardavimų užsienyje, taip pat yra ir šiandien.

D. Selickaitė įspėjo, kad jų salonuose telefono „iPhone 5S“ su aukso spalvos korpusu įsigyti neįmanoma, o kaip bus ateityje – nežinia. Juodos ir baltos spalvos „iPhone 5S“ su 16 GB vidine atmintine kainuoja 2467 litus, spalvingieji „iPhone 5C“ su 16 GB atminties - 2067 Lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (230)