„Topo centro“ atstovai dėl galiojančio duomenų apsaugos įstatymo negali atskleisti pirkėjo tapatybės, bet teigia, kad tai žinomas verslininkas.

CES 2019 metu Las Vegase pristatytas „Samsung Q950” išties įspūdingas: televizoriaus savininkas galės mėgautis vaizdais, perteikiamais net 245 cm įstrižainės ekrano, 8K vaizdo raiška, išskirtine QLED vaizdo kokybe, ypač plačiu žiūrėjimo kampu, dideliu dinaminiu diapazonu, kuris atkuria realybei artimą vaizdą ir įspūdinga garso kokybe. Televizoriuje įdiegta „Samsung“ išmanioji platforma, kuri leis mėgautis daug daugiau nei įprastu TV turiniu.

„Mažiau nei prieš 10 metų 140 centimetrų įstrižainės televizorius buvo prabanga, o šiuo metu – perkamiausias įstrižainės televizorius. Galime tikėtis, kad panašaus laikotarpio 250 centimetrų ekranas ir 8K raiška taps įprasta ir prieinama daugeliui pirkėjų“, – prognozuoja, „Topo centro“ generalinis direktorius Remigijus Štaras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)