Programuotojai ir programėlės kūrėjai Mindaugas Guzas (25 m.) ir Audrius Tamulevičius (26 m.) tikisi, kad programėlė turėtų būti ne mažiau populiari nei jau gerai pasaulyje žinomi socialiniai tinklai. M. Guzas sakė, kad esama lūkesčių, jog po metų programėle naudosis milijonas naudotojų.

Programėlės naudotojai savo vaizdinę žinutę su „DeeMe“ programėle gali papuošti paties pasirinktu šriftu, specialiai šiai programėlei skirtais piešinėliais.

Nors kol kas, anot M. Guzo, visas dėmesys skiriamas programėlės tobulinimui ir vartotojų kiekio didinimui, ateityje bus diegiamos ir monetizavimo galimybės. Greta „standartinių“ reklamų gali būti pasiūlyti ir piešinėliai, padabinti tam tikrais prekės ženklais.

Ieškant investuotojų ir potencialių talentų tolimesniam darbui, „DeeMe“ jau pristatyta Los Andžele, San Franciske, Silicio slėnyje, Stenfordo  ir Berklio universitetuose. „Tačiau pirmiausia norime surasti talentų čia, Lietuvoje. Žinau, kad jų yra daug, todėl tikiu, kad galime čia įkurti programavimo padalinį. Mus šiuo metu domina „iOS“ ir „Android“ programuotojai“, – tikina vienas iš kūrėjų M. Guzas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)