Kada aktyvus pagrindinis ekranas, pagalbinė juostelė suteikia greitą prieigą prie dažnai naudojamų programų. Papildomas ekranas taip pat gali rodyti tam tikrą informaciją, neuždengiat pagrindinio vaizdo.

Abu ekranai sukurti naudojant „IPS Quantum Display“ technologiją. Pagrindinis yra 5,7 colių įstrižainės, QHD (2560 × 1440 taškų, takų tankis – 513 ppi) raiškos. Papildomas 2,1 colių įstrižainės ekranas yra 160 × 1040 taškų raiškos (513 ppi).

Įrenginio rėmas pagamintas iš nerūdijančio 316L plieno, o korpuso kampai aprūpinti papildoma apsauga „Dura Guard“. Galinį dangtelį gamintojas padengė minkšta ir pažeidimams atsparia medžiaga „Dura Skin“, tačiau nepaminėjo iš ko ji pagaminta. Naujiena atitinka MIL-STD-810G atsparumo standartą.

Kita nestandartinė „LG V10“ savybė yra dviguba 5 megapikselių priekinė kamera, kuri leidžia gauti panoramines nuotraukas su 120 laipsnių matymo kampu. Specialiai tam sukurti algoritmai programiniu būdu sujungia iš abiejų objektyvų gautus vaizdus.

Galinis fotoaparatas yra su 16 megapikselių jutikliu ir vaizdo stabilizavimo sistema OIS 2.0. Rankinis vaizdo įrašymo režimas suteikia galimybę savarankiškai pritaikyti jutiklio jautrumą (ISO), baltos spalvos balansą, fokusavimą ir kadrų dažnį. Vaizdas gali būti įrašytas HD, FHD ar UHD formatu su 16: 9 arba 21:9 kraštinių santykiu.

Telefono viduje rasime 64 bitų procesorių „Qualcomm Snapdragon 808“, kuris sudarytas iš keturių galingų „ARM Cortex-A57“ ir tiek pat mažiau energijos naudojančių „Cortex-A53“ branduolių, grafikos valdiklio „Adreno 418“ bei „Cat 6 LTE Advanced“ modemo. Galinėje korpuso pusėje vartotojo identifikavimui yra pirštų atspaudų jutiklis. LG taip pat giriasi aukštos kokybės garso posisteme.

Operatyviosios atminties yra 4 GB (LPDDR3), vidinės – 64 GB. Naujiena taip pat palaiko iki 2 TB talpos „microSD“ atminties korteles. Telefono maitinimą užtikrina keičiama 3000 mAh talpos baterija. Palaikomi Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.1 ir NFC bevieliai ryšiai. Matmenys – 159,6 × 79,3 × 8,6 mm, svoris – 192 g.

Išmaniajame telefone suinstaliuota „Android 5.1.1 Lollipop“ operacinė sistema. Naujiena bus siūloma su penkiais korpuso spalvų variantais: Space Black, Luxe White, Modern Beige, Ocean Blue ir Opal Blue.

Naujojo telefono kaina kol kas nežinoma, tačiau vertinant tai, kad vidaus komponentai yra praktiškai tokie patys, kaip „LG G4“, o išoriniai – patobulinti, galima tikėtis, kad „LG V10“ bus šiek tiek brangesnis.