Aplikacijos vartotojams sudaryta galimybė greitai rasti Kauno mieste esančius verslo, laisvalaikio bei viešųjų institucijų objektus esančius šalia jų, bei visame mieste. Prie objektų yra pateikiami ir institucijų kontaktai – adresai, telefonai, el. pašto adresai, interneto svetainės – tad vartotojai gali greitai ir jiems patogiu būdu susisiekti su jiems reikiama institucija. Vartotojams paslaugas teikiantys verslo objektai turi vartotojų reitingus, bei nuorodas į atsiliepimus. Visi objektai bei vartotojo buvimo vieta yra atvaizduojami žemėlapyje, tad vartotojas gali lengvai orientuotis kur jis yra ar netgi gauti maršrutą nuo savo buvimo vietos iki reikalingos institucijos.

Aplikacijos duomenų bazėje pateikiama informacija apie daugiau nei 2500 objektų Kauno mieste. Visi objektai yra suskirstyti į kategorijas pagal savo veiklas. Panaudojant naujausias aplikacijų kūrimo technologijas, buvo sukurtas aiškus ir paprastas šių objektų atvaizdavimas bei filtravimas. Vartotojo sąsaja nėra apkrauta nereikalingomis detalėmis. Objektų duomenų bazė yra atnaujinama, be to vartotojai gali pranešti apie pastebėtus neteisingus duomenis.

Programėlę nemokamai galima atsisiųsti iš „Google Play“ programėlių parduotuvės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)