„Žinome, kaip mūsų klientai aktyviai domisi naujovėmis ir laukia naujų flagmanų pasirodymo Lietuvoje. Todėl pirmieji savo klientams pristatome ir naujausius „iPhone 6s“, kuriais pasaulinė prekyba prasidėjo vos prieš keletą dienų“, – sako Aurimas Kapočius, „Bitė Lietuva“ išmaniųjų įrenginių verslo plėtros vadovas.

Bendrovė siūlo visų keturių spalvų 16 GB dydžio „iPhone 6s“ modelius, kurių kaina – 899 Eur. Internetinėje parduotuvėje telefoną užsakius dar šiandien, jis bus pristatytas norimu Lietuvoje adresu ir laiku jau rytoj. Nuo trečiadienio naujuosius „iPhone 6s“ bus galima įsigyti „Bitės“ didžiuosiuose salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje.

Primename, kad tai – ne pirmas kartas, kai oficialūs „Apple“ atstovai nespėja pasiūlyti naujausių šios bendrovės produktų pirmieji, nes konkurentai juos įsigyja „aplinkiniais keliais“ iš kitų įrangos platintojų (pvz., Jungtinėje Karalystėje). Panaši situacija buvo ir prieš metus, pradėjus „iPhone 6“ prekybą – anuokart pirmieji „iPhone 6“ Lietuvoje pasirodė dar rugsėjį, o „Omnitel“ buvo priversti delsti ir prekybą jais pradėjo tik spalio 31 dieną.

„Esame oficialūs „iPhone“ platintojai, tad prekybą Lietuvoje pradedame „Apple“ nurodytą dieną, galime pasiūlyti ypač gerą įrenginių kainą, o klientai pirkdami telefoną iš „Omnitel“ gali būti tikri, jog jis bus visiškai suderinamas su mūsų tinklu. Įprasta, kad neoficialių „iPhone“ platintojų siūloma telefono kaina būna gerokai aukštesnė, o naudojantis jų įrenginiais gali kilti ir tam tikrų suderinamumo su tinklu problemų. Pavyzdžiui, praėjusiais metais 4G ryšiu naujuose „Apple“ įrenginiuose dėl tinklo suderinamumo naudotis galėjo tik „Omnitel“ klientai“, – DELFI rašė „Omnitel“ atstovas spaudai Mindaugas Snicorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)