Telefonas yra su 4 colių IPS LCD 480 x 800 taškų raiškos lietimui jautriu ekranu su OGS technologija, „Qualcomm Snapdragon S4 MSM8230“ dviejų branduolių 1,2 GHz procesoriumi ir „Adreno 305“ GPU. Telefone esantis 1950 mAh talpos akumuliatorius užtikrina ilgą veikimą - „Huawei“ tikina, kad jis yra pats ilgiausias savo klasėje (470 val. budėjimo režimu). Galima rinktis mėlynos, raudonos, juodos arba baltos spalvos korpusą.

Telefone naudojamas mažai šviesą atspindintis IPS LCD ekranas su pilna laminavimo technologija, kuri pagerina matomumą bet kokiomis apšvietimo sąlygomis.

„Įkvėptas ir sukurtas žmonių „Ascend W1“ yra į vartotoją orientuotos „Huawei“ dizaino filosofijos ir „Windows Phone 8“ programinės įrangos derinys“, – teigia „Huawei " verslo vartotojų grupės generalinis direktorius Richardas Yu. „Išmaniųjų telefonų portfelio papildymas „Ascend W1“ suteikia mūsų vartotojams prieigą prie dar platesnės „Huawei“ išmaniųjų telefonų gamos. „Ascend W1“ kaina pabrėžia mūsų įsipareigojimą kurti išmaniuosius telefonus, prieinamus visiems vartotojams.“

Lietuvoje telefoną bus galima įsigyti balandį, jis turėtų kainuoti iki 900 litų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)