„Norime, kad žaidimai internete būtų tokie patys įdomūs ir reikšmingi, kaip ir žaidimai realiame gyvenime. Jeigu kils noras pažaisti, jūsų lauks Žaidimų puslapis“, - sakė „Google“ inžinerijos vyresnysis viceprezidentas Vicas Gundotra.

Be sensacingojo „Angry Birds“, „Google+“ šiuo metu dar siūlo „Bejeweled Blitz“, „Zynga Poker“ ir „Dragon Age Legends“. Be to, socialinio tinklo nariams siūlomas žaidimas „Crime City“.

Praėjus vos kelioms valandoms po to, kai „Google“ paskelbė apie žaidimų atsiradimą jų socialiniame tinkle, „Facebook“ taip pat pasiūlė naujų galimybių rinkinį žaidimui su draugais.

„Dabar, žaidžiant žaidimus, galėsite matyti atskirą draugų aktyvumo, surinktų taškų ir pasiekimų žaidimuose duomenų srautą. Geriausias būdas rasti naujus žaidimus – tai stebėti ką žaidžia draugai, o dabar turėsite daugiau galimybių matyti ką jie žaidžia“, - sakė „Facebook“ atstovas Jaredas Morgensternas.

Taip pat „Facebook“ padidino žaidimams skirtą ekrano dalį ir palengvino patikusių pramogų pasižymėjimą bei nustatymų derinimą.

„Google+“ yra vienas naujausių socialinių tinklų, kurio augimo greitis yra iki šiol didžiausias istorijoje – nuo riboto veikimo pradžios birželio 28 dieną jame jau registravosi daugiau nei 10 mln. vartotojų. Tačiau kol kas nežinia ar „Google+“ kels rimtą grėsmę gigantams „Facebook“, turintiems daugiau nei 750 mln. registruotų vartotojų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)