„Google“ Assistant“

Tai, ko laukė „Android“ naudotojai: „Google“ balso padėjėjas dabar supranta daugiau kalbų. Programa gali atpažinti jūsų balsą ir vykdyti visas komandas. Pakanka pasakyti: OK, „Google“ – ir asistentas atliks viską, ko prašote. Jei, žinoma, teisingai supras.

„Google Fit“

„Google“ fitneso programa atsinaujino ir pakeitė savo išvaizdą. Dabar programa naudoja naują fizinio aktyvumo algoritmą, sukurtą „Google“ kartu su Pasaulio sveikatos organizacija (PSO). Jis kur kas labiau motyvuoja sveiką gyvenimo būdą, nei įprastas žingsnių ar sudegintų kalorijų skaičiavimas.

„App Hoarder“

Jei jūs neturite daug programų, bet norite jų įsidiegti į savo išmanųjį telefoną, rekomenduojame išbandyti „App Hoarder“. Ji stebi „Google Play“ programų kainas ir praneša jums, kai sumažėja jūsų mėgstamiausių programų įkainiai.Paprastas filtravimas ir rūšiavimas.

„Notes by Firefox“

„Firefox“ yra puiki naršyklė tiek asmeniniams kompiuteriams, tiek mobiliesiems įrenginiams. Jei ją turite, būtinai išbandykite naują priedą „Notes by Firefox“. Jis naudoja jūsų „Mozilla“ paskyrą, kad sinchronizuotų jūsų „Android“ įrenginį ir asmeninio kompiuterio naršyklę. Kryžminis šifravimas šį informacijos saugojimo būdą išlaiko privatų.

„Power Shade“

Labai įdomi programa, galinti pritaikyti temas jūsų pranešimams. Pakeisti spalvą, pridėti arba pašalinti mygtukus, naudoti skirtingas temas. „Power Shade“ su jūsų pranešimais padarys tai, ko norite. Daugelį nustatymų galima pritaikyti ir be „root“ prieigos.

„Cloud – Free Data Backup“

Nauja greita ir patogi programa atsarginėms kopijoms kurti. Atrodytų, kam tai reikalinga, jei yra „Titanium Backup“? Tačiau „Cloud“ niekuom jai nenusileidžia. Ir ši programa yra visiškai nemokama. Ji gali nukopijuoti jūsų pranešimus, kontaktus, duomenis, pastabas ir kitus failus tiesiai į debesies paslaugas, kad esant bet kokiai situacijai, greitai atkurtų pradinę išmaniojo telefono būseną.

„Quidd“

Puiki programa paveiksliukų gerbėjams. Ji leidžia jums įterpti juos į savo žinutes. Čia rasite daug skirtingų personažų iš žaidimų, filmų ir serialų: „Marvel“, „Transformers“ herojus, „Star Trek“ ir „In All Grave“, taip pat daugelio kitų filmų personažų.

„Mobizen Live Stream“ to „YouTube“

Tai yra „YouTube“ vaizdo įrašo kūrimo įrankis. Nesvarbu, ar filmuojate mobiliuosius žaidimus, rašote tinklaraščius ar tiesiog norite pakalbėti su pašnekovais tiesioginiame eteryje. Įdiekite programą, eikite į savo „YouTube“ paskyrą, pasirinkite iš kur įrašyti vaizdo įrašą – iš fotoaparato ar ekrano – ir naudokitės.

Weather

Taip, tai ir vėl orų prognozė. Tačiau ji iš kitų skiriasi savo stilinga sąsaja ir paprastu valdymu. Reali oro prognozė visada yra tiksli. Dar galite sukonfiguruoti pranešimus apie klimato pokyčius, o darbo kompiuteryje nusistatyti gražų darbalaukį.

„Facebook“, „Instagram“ ir „YouTube“

Mažas, bet labai svarbus trijų didžiausių interneto paslaugų atnaujinimas. Dabar „Facebook“, „Instagram“ ir „YouTube“ socialiniuose tinkluose galite stebėti kiek laiko praleidžiate žiūrėdami vaizdo įrašą ar peržiūrėdami nuotraukas. Be to, galite nustatyti savo ribas, kad periodiškai atsitrauktumėte nuo socialinių tinklų.