Kelyje Maskva – Sankt Peterburgas, vienoje iš elektromobilių įkrovimo stotelių įamžinta, kaip vietoje galimybės įkrauti automobilį vairuotojus pasitiko užrašas ekranėlyje: „Pakrovimo jungtys neveikia. Skambinkite serviso tarnybai“.

Šį užrašą ekranėlyje pakeičia kitas: „Slava Ukrayini. Geroyam Slava. Putin Xujlo. Smert Vorogam“. (Šlovė Ukrainai. Herojams šlovė. Putinas chuilo. Mirtis priešams).

Kaip nurodo vaizdo siužeto autorius, jie yra sustoję elektromobilių įkrovimo stotelėje M-11 kelyje Maskva – Sankt Peterburgas.

„Keliaujame į Sankt Peterburgą. Žiūrėkite, kas vyksta elektromobilių krovimo stotelėje. Paskaitykite įdėmiai. Tai Rusija“, – piktinosi keliautojas.

Anksčiau buvo pranešta, kad Ukrainos programišiai skelbia karą Rusijai. Prie kibernetinių atakų Putino Rusijai prisideda ir programišių bendruomenė „Anonymous“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės