Kaip manoma, nutekėję vaizdai yra oficialios spaudai skirtos nuotraukos. Jas gavo internetinė svetainė „WinFuture“ ir Ishanas Agarwalas iš „MySmartPrice“. Nuotraukose matomas įprastinis „Note 10“ ir didesnis tos pačios serijos įrenginys „Note+“.

Iš nuotraukų galima pastebėti, kad „Samsung“ ir toliau laikosi jau gana įprastos kuo didesnio ekrano ir kuo siauresnių rėmelių koncepcijos: rėmeliai yra beveik nematomi ir ekrano vientisumą šiek tiek sutrikdo tik skylutė asmenukių kamerai ekrano centrinėje ašyje.

Nuotraukose matoma ir keletas kitų detalių, atskleidžiančių būsimųjų telefonų ypatumus. Reiktų pastebėti, kad įrenginių nugarėlės šiek tiek primena tai, ką jau siūlo „Huawei“: trijų lęšių kameros konfigūracija (keturių, jei skaičiuotume ir tai, kas panašu į „time of flight“ tolimatį). Taip pat yra ir keliomis spalvomis žvilganti stiklinė nugarėlė. Tikimasi, kad pirštų atspaudo skaitytuvas bus įmontuotas į ekraną. „S-Pen“ rašiklis šį kartą turėtų būti ne itin ekstravagantiškų spalvų: mėlynas arba juodas, priklausomai nuo pasirinktos nugarėlės spalvos.

Nutekėjusios nuotraukos neleidžia spręsti apie tai, kas yra telefono viduje, tačiau vertinant „Samsung“ istoriją ir šiandienos technologinę aplinką, galima numanyti, kad kalba eina apie „Qualcomm Snapdragon 855“ (arba į juos panašius „Exynos“) procesorius, 8 GB arba daugiau gigabaitų darbinės atminties ir gana didelę nuolatinės atminties talpą. „SamMobile“ netgi skelbė, kad naujųjų įrenginių 5G versiją bus galima įsigyti su 256, 512 ir 1 TB talpos atmintine.

Manoma, kad tai bus vieni iš brangesnių išmaniųjų telefonų: „Galaxy Note“ linija paprastai yra „Samsung“ dizainerių ir inžinierių viso metų darbo kulminacija, kuri neretai yra brangesnė už „Galaxy S“ serijos atstovus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)