Nors lietuviai „Facebook“ gedimus pajuto neilgai, visai kitokia situacija yra likusioje Europoje bei Rusijoje: šiose teritorijose socialinio tinklo vartotojai dar vis negali prisijungti prie savo paskyrų. Gedimai paveikė ir „Messenger“.

Sutrikimus registruojantis „Downdetector“ puslapis rodo per smarkiai išaugusį pranešimų apie sutrikimus skaičių iš viso pasaulio. Trikdžiai paveikė Europos. Brazilijos bei Rusijos socialinio tinklo vartotojus.

DELFI primena, kad tai ne pirmas kartas šį mėnesį, kuomet neveikia „Facebook“.

Dar liepos 3 dieną socialinio tinklo gedimus vartotojai juto ilgai. Pranešimuose apie sutrikusią veiklą skirtingi vartotojai pažymėjo skirtingas problemas. 85 proc. apie problemas pranešusių „Facebook“ vartotojų, nepavyksta įkelti ar peržiūrėti atsiųstų nuotraukų. Tuo tarpu, 10 proc. susidūrė su bėdomis dėl naujienų lauko, kuriame mato ne visus įrašus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)