„BlackBerry“ įžvelgė potencialą Lietuvos rinkoje ir mes pirmieji Lietuvoje galime pasiūlyti šiuos išmaniuosius telefonus „Labas“ vartotojams. Esame įsitikinę, kad jie įvertins, jog su „BlackBerry“ galima patogiai bendrauti su draugais, patogiai rašyti trumpąsias žinutes išnaudojant pilną klaviatūrą, turėti saugų ir greitą el. paštą“, - pažymėjo „Labas" segmento vadovas Laurynas Miškinis.

„Labas“ vartotojai galės naudotis ne tik naujais paslaugų planais, bet ir penkias dienas nemokamai išbandyti norimą „BlackBerry“ telefoną. Galima tiesiai atvykti į „Bitės“ salonus arba taupant laiką prieš tai užsiregistruoti „Labas“ paslaugos svetainėje.

L. Miškinis pažymėjo, kad iki šiol „BlackBerry“ buvo suvokiamas kaip prabangus verslo telefonas, skirtas skubantiems verslininkams, tačiau visame pasaulyje šis telefonas tapo populiarus ir jaunimo gretose, ra6oma pranešime spaudai.

„BlackBerry“ itin populiarus tarp aktyvaus jaunimo, kuris mėgsta bendrauti, yra visuomeniškas, lankosi vakarėliuose. Ypač mėgstama „BlackBerry Messenger” (BBM) momentinių žinučių paslauga, vadinamasis „messengeris“, kuris suteikia galimybę suburti savo draugus į grupę, dalintis įspūdžiais, keistis nuotraukomis, audio ir video įrašais, tiesiog laisviau ir patogiau bendrauti.

Visame pasaulyje BBM paslauga naudojasi daugiau nei 55 mln. aktyvių vartotojų. Ji leidžia bendrauti realiu laiku, dalintis nuotraukomis, dokumentais ar kitokiais įrašais su kitais BBM vartotojais. „BlackBerry“ paslaugos taip pat leidžia prisijungti prie „BlackBerry App World” – oficialios „BlackBerry“ išmaniesiems telefonams skirtų darbo ir pramogų programėlių parduotuvės.

„Labas“ vartotojai gali rinktis iš 7 išmaniųjų „Blackberry“ modelių: „BlackBerry Curve 8520“, „BlackBerry Bold 9900“, „BlackBerry Bold 9790“, „BlackBerry Curve 9360“, „BlackBerry Torch 9810“, BlackBerry Curve 9300“ ir „BlackBerry Bold 9780“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)