Billas Gatesas tikriausiai pamėgins įtikinti teisėją Kolin Kollard-Kotelli, kad griežti apribojimai apsunkins visų kompiuterių pramonės veikėjų bendradarbiavimą ir negatyviai paveiks visą IT sektorių bei atsilieps vartotojams. Sankcijų paskyrimą remia 9 valstijų prokurorai, nepatenkinti “Microsoft” ir JAV teisingumo ministerijos sutarties sąlygomis.

Per visą antimonopolio bylą pats B.Gatesas nei karto nepasirodė teismo posėdžiuose. Teisme buvo rodomas tik “Microsoft” vadovo kalbos vaizdo įrašas. Juostoje Billas Gatesas kalbėjo gana griežtai, o tai, specialistų nuomone, pablogino “Microsoft” padėtį. Todėl bendrovės vadovybė dabar nusprendė klaidą ištaisyti.

“Microsoft” išplatino liudininkų sąrašą, kuriuos korporacijos advokatai norėtų iškviesti į teismą. Jų tarpe yra ne tik “Microsoft” valdžia, bet ir “Comaq”, AMD, “Best Buy” ir įvairių telekomunikacijų bendrovių vadovai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją