Internetu atidaryta banko sąskaita niekuo nesiskiria nuo įprastai banko skyriuje atidarytos sąskaitos. Klientai internetu galės užsisakyti ir kitas paslaugas – elektroninę bankininkystę, mobiliąją bankininkystę, debetinę kortelę.

„Moderniam vartotojui svarbiausia kuo daugiau finansinių operacijų atlikti pačiam, greitai, jam patogioje vietoje ir patogiu laiku, į banką ateinant tik finansinio patarimo, – pranešime spaudai cituojamas Verslo plėtros tarnybos direktorius Darius Jasinskis. – Galimybė atsidaryti banko sąskaitą neišėjus iš namų iš esmės koreguoja kliento kriterijus renkantis banką.“

Tai jau trečioji „Danske Bank“ naujiena elektroninių paslaugų erdvėje šiemet. Siekdamas nustatyti naujus standartus bankininkystėje, bankas kol kas vienintelis rinkoje savo skyriuose išduoda m-parašą net ir ne savo klientams bei vienintelis siūlo su banko sąskaita susietų mobiliųjų mokėjimų paslaugą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)