„Nieko rimto man nenutiko“, - laiške kolegoms rašė 39 metų L. Page'as.

Bendrovės direktorių tarybos vadovas Ericas Schmidtas akcininkams per kasmetinį susitikimą ketvirtadienį pranešė, kad generalinis direktorius „kol kas negali sakyti jokių viešų kalbų“ ir praleis kelis artimiausius renginius, taip pat – kitą mėnesį vyksiantį antro ketvirčio finansinių rezultatų aptarimą. Akcininkai pritarė naujai „Google“ akcijų struktūrai, kuri dar labiau praturtins E. Schmidtą, L. Page'ą ir bendrovės bendraįkūrėją Sergejų Briną, mat jie kontroliuos naują „Google“ akcijų klasę.

Daugiau informacijos apie vieno iš „Google“ įkūrėjų sveikatos būklę nepranešama. Bendrovė JAV vertybinių popierių komisijai nepateikė jokios ataskaitos, susijusios su L. Page'u – tokios informacijos pateikimas būtų privalomas jeigu jo liga būtų rimta ar jam tektų pasitraukti iš savo posto.

Įvairūs specialistai kai kuriems naujienų šaltiniams pateikė savo nuomones apie galimą L. Page'o ligą – manoma, kad tai yra kokia nors laringito forma ar kuri nors kita liga.

Praeityje technologijų bendrovės „Intel“ vadovas Andrew S. Grove'as ir „Autodesk“, o vėliau - „Yahoo“ vadovė Carol Bartz yra paskelbę, kad jiems buvo diagnozuotas vėžys, tačiau jie savo ligas įveikė. Kita vertus, 55 metų sulaukęs „Apple“ vadovas Steve'as Jobsas praėjusių metų spalį mirė nuo kasos vėžio.

Po pranešimo apie L. Page'o sveikatos sutrikimą „Google“ akcijų vertė krito 2,5 proc.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)