Remiantis Kuo užrašais, „Apple“ patentuoto lizdo nepakeis į „USB-C“, o vietoje to kompanija vartotojams siūlys visiškai belaidę telefono naudojimo patirtį.

Tai kompanijai būtų labai didelis žingsnis, kadangi „Apple“ nuo pat „iPhone 5“ pasirodymo 2013 metais savo prietaisuose naudojo „Lightning“ lizdus. Nepaisant to, kad šiuolaikiniai „iPhone“ modeliai kur kas mažiau pasikliauna fiziniu duomenų sinchronizavimu, visiškai belaidis modelis darytų didelę įtaką technologijų industrijai. Toks sprendimas paveiktų tiek įkroviklių, tiek ausinių gamintojus. Žinoma, iki 2021 metų dar liko daug laiko, tačiau Kuo pasižymi tiksliomis „Apple“ planų prognozėmis, todėl visiškai įmanoma, kad būtent taip ir atrodys ateities „iPhone“ modeliai.

Kuo užrašuose taip pat yra daugiau detalių apie 2020 metų „Apple“ telefonų seriją, kurią turėtų sudaryti penki nauji telefonai. Pirmasis yra daug apkalbėtas „iPhone SE 2“, kuris, Kuo teigimu, naudos 4.7 colių LCD ekraną, o jo dizainas bus labai panašus į „iPhone 8“.

Naujienos apie kitus modelius yra šiek tiek įdomesnės. Kuo tikina, kad „Apple“ planuoja išleisti keturis „iPhone“ modelius su OLED ekranu, iš kurių visi palaikys 5G ryšį. Kaip ir šiais metais, turėtume sulaukti didelio pajėgumo trigubos kameros modelio su ToF technologija, kuris turės du variantus: 6.1 colio modelį bei 6.7 colių modelį. Veikiausiai jie bus „iPhone 11 Pro“ ir „iPhone 11 Pro Max“ įpėdiniai.

Taip pat turėtume sulaukti ir mažesnio pajėgumo dvigubos kameros modelio, kuris bus panašus į standartinį „iPhone 11“ variantą. Vis dėlto, priešingai nei dabartinės serijos modelis, šis taip pat turės dviejų dydžių variantus. Anot Kuo, naujojo modelio dydis bus 6.1 colio, bet taip pat bus pristatytas ir 5.4 colių dydžio variantas.