Be naujųjų telefonų, „Apple“ pristatė ir naujos kartos „iPad“, naują išmanųjį laikrodį, „Apple TV Plus“ planus bei naują žaidimų prenumeratos platformą.

Atstovai teigia, kad „Pro“ bus geriausiai funkionuojantis telefonas

Ilgai laukta staigmena tapo „Apple“ pristatytas pirmasis „Pro“ telefonas: „iPhone 11 Pro”. Kodėl „Pro“? „Apple“ atstovai teigia, kad viskas naujame telefone yra „Pro“. Atstovai teigia, kad tai bus geriausiai funkcionuojantis telefonas.

„iPhone 11 Pro“ kainuos nuo 999 JAV dolerių, o „Pro Max“ nuo 1099 JAV dolerių. O „iPhone XR“ ir „iPhone 8” kainos nukrenta iki 599 JAV dolerių ir 499 JAV dolerių.

Kaip informavo „Telia“ ir „Tele2“, išankstinę prekybą naujausiais „Apple“ produktais, įskaitant pažangią „iPhone 11 Pro“ ir „iPhone 11 Pro Max“ seriją bei dvigubą kamerą turinčiais „iPhone 11“, pradės rugsėjo 20 d., o pirkėjus ir salonus naujieji telefonai pasieks rugsėjo 27 d. Tikslios kainos kol kas dar nežinomos.

Pristatydami naujuosius telefonu, technologijų gigantė apie jų ekranus teigia, kad „Super Retina XDR“ ekranas yra su didžiausia raiška „Apple“ įrenginių istorijoje. Šviesumas , teigia „Apple“, 1200 nitų, o kontrastingumas – 1:2000000.

iPhone Pro

Atstovai labiausiai džiaugiasi akumuliatoriumi (žada, kad 4 valandas veiks ilgiau nei „iPhone XS“ ) bei kamerų kokybe. Naujasis telefonas turės net 3 kameras. Kameros naudoja DI ir machine-learning: iš 9 kadrų padaro vieną nuotrauką. Ši technika vadinasi „Deep Fusion“.

Dra viena Įdomi „Apple“ naujovė: į standartinę pakuotę pridės greitąjį telefono kroviklį. Tačiau, kol kiti konkurentai jau siūlo 50 W galios greituosius kroviklius, “Apple” pasiūlys tik 18 W.

Taip pat buvo pristatyta mažmežinės prekybos naujovė: „Apple Watch Studio“. Anot „Apple“, tai galimybė ir realioje parduotuvėje, ir internetinėje parduotuvėje susikomplektuoti tokį „Apple Watch“ laikrodžio ir apyrankės derinį, koks jums labiausiai patinka. Bei nuo šiol bus galimybė perkant naują „iPhone“ grąžinti senąjį, už jį atgaunant tam tikrą pinigų sumą.

Naujasis „iPhone“ su pasikeitusia išvaizda

Išvydus naująjį „iPhone 11” sunku nepastebėti pakitusios nugarėlės išvaizdos. Naujasis „iPhone“ turi 6,1 colių įstrižainės „Liquid Retina“ ekraną ir erdvinį „Dolby Stereo“ garsą.

„iPhone 11“ turi net dvi kameras: 4K filmavimo raiška 60 kadrų per sekundę greičiu, optinis vaizdo stabilizavimas, galimybė filmavimo metu persijungti į ultra-plataus lauko formatą, time-lapse filmavimas, sulėtintas (slow-motion – DELFI) filmavimas.

Apple

Kameros turi 12 MP raiškos jutiklius, su plačiu lauko 26 mm židinio nuotoliu. Ypač „Apple“ atstovai giria vaizdo įrašų kokybę bei naktinį kameros režimą. Teigiama, kad naujasis „iPhone“ turi geriausią vaizdo įrašymo sistemą iš bet kurių kitų išmaniųjų.

Dar viena naujiena – „slofiai“. Asmenukių kamera yra su 12 MP jutikliu ir „Apple“ pirmą kartą pristatė galimybę asmenukių kamera naudoti slow-motion filmavimui. Taip gimė naujasis terminas – „slofiai“.

O dabar apie telefono specifikaciją: telefonas turi „A13 Bionic“ procesorių. Kaip teigia atstovai, tai bus našiausias telefonas, koks dar iki šiol buvo pristatytas.

Akumuliatoriai dažnai susilaukia kritikos. Šįkart „Apple“ atstovai pažada, kad telefonai veiks ilgiau nei veikia „iPhone XR“. Telefonų kaina – nuo 700 JAV dolerių.

„Apple watch“

Kaip teigia T. Cookas, „Apple Watch“ tapo ne tik puikiu įrenginiu, bet dėl jo daugybė žmonių pastebėjo savo sveikatos problemas. Emocingame vaizdo įraše „Apple Watch“ turėtojai dalinasi, kaip jų gyvybes išgelbėjo šis išmanusis laikrodis. Ta proga „Apple“ paskelbė, kad rems tris naujus sveikatos tyrimus: aplinkos triukšmingumo tyrimas, moterų sveikatos stebėsenos tyrimas ir širdies bei judėjimo tyrimas. „Apple“ tikina, kad vartotojai patys nuspręs, kokią informaciją leis naudoti ar nenaudoti moksliniams tyrimams be to iš šios informacijos nebus įmanoma identifikuoti tyrime dalyvaujančių žmonių.

Naujasis iPhone

Naujasis laikrodis niekada „neužmigs“. Su šiuo laikrodžiu visada galėsite matyti savo notifikacijas bei laiką. Nepaisant to, kad išmanusis laikrodis švies visą laiką, jo veikimo trukmė bus tokia pati, kaip ir ankstesnių kartų laikrodžių – 18 valandų.

Laikrodis nuo šiol turės ir kompasą. Taip pat, kaip ir ankstesniuose modeliuose, „Apple Watch“ turės nukritimo jutiklius ir automatiškai galės iškviesti greitąją pagalbą būtent tuo valstybės numeriu, kurioje yra vartotojas.

Laikrodžių korpusų spalvos: auksinė, sidabrinė ir pilka. Visi korpusai iš 100 proc. perdirbto aliuminio. Taip pat yra ir laikrodžiai su plieniniais korpusais – auksiniai, juodos spalvos ir poliruoti.

Taip pat naujovė: save šiuose laikrodžiuose galės atrasti ir sporto bei prabangos mėgėjai, mat pristatyti specializuoto dizaino „Nike“ ir „Hermes“ laikrodžių versijos.

„Apple watch“

Naujoji „iPad“ karta

„Apple“ nusprendė atnaujinti savo „iPad“. Jiems bus naudojama nauja operacinė sistema „iPadOS“. Ji veiks kaip „iOs“, tik bus pritaikyta būtent „iPad“.

Šeštos kartos „iPad“ bus pakeistas septintos kartos „iPad“. Jis veiks su „iPadOS“. Ką gausite pasirinkę naujausios kartos „iPad“? 10,2 colių įstržainės „Retina“ ekranas, „A10 Fusion“ procesorius, jungtis pilnavertei fizinei klaviatūrai, 3,5 milijonai pikselių, didesnis šviesumas. Arba kaip teigia „Apple“ atstovai: naujasis „iPad“dukart greitesnis nei geriausiai parduodami kompiuteriai. Kiek teks sumokėti už šį naują įrenginį? 349 dolerius.

„Apple“ pristato naujus įrenginius

Dar viena naujiena – „App Store Arcade“. Tai prenumeratos paslauga, kuri leidžia atsisiųsti bet kurį į prenumeratos paketą įtrauktą žaidimą nemokant už patį žaidimą, bet mokant stabilią sumą kiekvieną mėnesį. Ši paslauga bus teikiama nuo rugsėjo 19 dienos ir kainuos visai šeimai tik 4,99 dolerius per mėnesį. Pirmasis mėnuo bus nemokamas.

O lapkričio 1 dieną per 100 šalių jau galės gauti „Apple TV Plus“ tik už 4,99 dolerius per mėnesį visai šeimai. Timas Cookas pabrėžia, kad kaina – itin maža. Perkant naujus „Apple“ produktus, gausite metus nemokamos „Apple TV Plus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (179)