Pavyzdžiui, naująją „Apple“ kredito kortelę reikia saugoti nuo sąlyčio su odine pinigine ir monetomis. Be to, pasak „Apple“, titano kortelė neturėtų liestis su kitomis kredito kortelėmis, kad būtų išvengta baltos dangos subraižymo.

Šią savaitę „Apple“ paskelbė specialias kredito kortelių priežiūros instrukcijas: jos turi būti laikomos atokiau nuo „kietų paviršių ar medžiagų“, o odinė piniginė ar džinsų kišenė „gali lemti negrįžtamą spalvos pokytį“. Taip pat kortelės neturi liestis su kitomis kredito kortelėmis ar „potencialiai abrazyviais objektais“, tokiais kaip monetos ar raktai.

Be to, rekomenduojama laikytis dviejų etapų valymo proceso, kuriame naudotinos mikropluošto šluostės ir izopropilo alkoholis, bei vengti netinkamų valymo priemonių iš pateikto sąrašo.

„Apple“ siūlo skaitmeninę kortelę, skirtą naudoti telefonuose „iPhone“, tačiau prekybos vietose, kuriuose nepriimami mobilieji mokėjimai, bendrovės klientai dabr gali atsiskaityti fizinėmis kortelėmis.

Paprastai klientai susigrąžina 2 proc. nuo sumokėto sumos, kai mokėjimams naudoja „Apple“ programą. Pramonės ekspertai teigia, kad finansinė kortelės nauda vartotojams yra panaši į daugelio kitų jau naudojamų kortelių teikiamą naudą.

„Apple“ kredito kortelė, sukurta bendradarbiaujant su „Goldman Sachs“, pradėta platinti Jungtinėse Valstijose šį mėnesį.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją