Keletas JAV „Apple“ konkurenčių taip pat pasistengė paviešinti tokius nusiskundimus.

„Apple“ patvirtino, kad devyni jos klientai pranešė apie tai, kad jų išmanusis „iPhone 6“ sulinko.

Savo pareiškime bendrovė pastebi, kad telefono aliuminio korpusas sukurtas iš „anoduoto aliuminio, grūdinamo siekiant užtikrinti papildomą stiprumą“ ir korozijai atsparaus plieno bei titano elementų, siekiant sutvirtinti tas telefonų dalis, kurios gali būti lengviausiai pažeidžiamos.

„Mes labai atidžiai rinkomės šias aukštos kokybės medžiagas, atsižvelgdami į jų stiprumą ir patvarumą, - priduriama „Apple“ pareiškime. - Be to, viso gamybos proceso metu atliekame kruopščius testus. „iPhone 6“ ir „iPhone 6 Plus“ atitinka visus aukštos kokybės standartus kasdieniam vartojimui. Normaliomis aplinkybėmis naudojant „iPhone“, tik labai retais atvejais jis gali sulinkti; per mūsų pirmąsias šešias dienas nuo tada, kai pradėjome prekiauti šiais telefonais, tik devyni klientai susisiekė su „Apple“ skųsdamiesi dėl sulinkusio „iPhone Plus“ korpuso. Kaip ir dėl bet kurio kito „Apple“ produkto, kilus klausimams, prašome susisiekti su „Apple“, - teigiama bendrovės pranešime.

Internete pasirodžius pranešimams apie tai, kad naujasis „Apple“ produktas gali sulinkti, korporacijos akcijos smarkiai smuko - 3,5 proc. „Apple“ akcijų vertė krito ir dėl to, kad „iOS 8“ operacinės sistemos patobulinimas veikti pradėjo ne taip, kaip buvo tikėtasi.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)