Pagal „Pigu.lt“ duomenis, šiemet nupirkta dvigubai daugiau „Apple“ produkcijos, lyginant su 2017 metų tuo pačiu laikotarpiu.

„8 iš 10 klientų mūsų el. parduotuvėje „Apple“ išmaniuosius įrenginius užsakė jau ne pirmą kartą. Per šį išankstinį pardavimą, kai buvo pristatyti net trys „iPhone“ modeliai vienu metu, tikimės dar didesnio pirkėjų aktyvumo. Jau po vidurnakčio sulaukėme pirmųjų susidomėjusių pirkėjų – šiąnakt susidomėjimas buvo didesnis nei per praeitų metų išankstinius užsakymus. Šįryt fiksuojame ir pirmuosius rezultatus – 55 proc. visų užsakymų buvo „iPhone Xs Max“ (daugiausiai 256 GB talpos), kita užsakymų dalis – „iPhone Xs“ (64 GB talpa). Matome, kad lietuviai lieka ištikimi klasikai – populiariausi pilki išmaniųjų telefonų modeliai", – pastebi G. Vilkė.

Stebint „Apple“ produkcijos pardavimus Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, per pastaruosius metus susidomėjimas šia produkcija padidėjo dvigubai. Lietuviai labiau nei latviai ar estai yra linkę „Apple“ išmaniuosius įrenginius įsigyti antrą ir daugiau kartų.

Daugiau kaip pusę „Apple“ išmaniųjų įrenginių pirkėjų „Pigu.lt“ el. parduotuvėje sudaro 30-45 metų amžiaus žmonės, gyvenantys didžiuosiuose Lietuvos miestuose. Ši auditorija domisi technologijų naujovėmis ir yra linkusi investuoti į kokybišką produktą, atitinkantį jų darbo ir laisvalaikio poreikius.

Tam, kad naujas išmanusis įrenginys atitiktų lūkesčius, išmaniųjų telefonų kategorijos ekspertai siūlo įvertinti kelis pagrindinius naujųjų „iPhone“ telefonų privalumus: talpą, ekrano raišką ir ilgiau veikiančią bateriją. Šie telefonai neabejotinai yra sukurti aktyvų laisvalaikį mėgstantiems žmonėms, kurie yra neabejingi inovacijoms, tokioms kaip papildytoji realybė ar 3D objektų kūrimas išmaniuoju telefonu.

„iPhone Xs“ skirtas tiems, kurie siekia turėti geriausią produktą, tačiau mėgsta telefoną valdyti viena ranka, o „Xs Max“ – ieškantiems tarpinio varianto tarp planšetės ir telefono. Tie, kurie žengia koja kojon su „iPhone“ naujovėmis, tačiau nori šiek tiek sutaupyti, gali rinktis „iPhone Xr“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)