„Kiekvienas turi savų kanalų platinti tiesą. 1. Nusiperki Tinder Gold. 2. Pakeiti lokaciją iš Vilniaus į Maską. 3. Atakuoji rusus Tinder'yje, gal bent vienas atsipeikės.

Ir, dėmesio, renkama nauja kariuomenė į Badoo dating apps'ą, nes jis Rusijoje pirmauja pagal vartotojų skaičių“, – epartizanus į kovą su Rusijos propaganda ir dezinformacija kvietė Agnė Kulitaitė.

Tam, kad tikslas būtų pasiektas, reikia susikurti netikrą rusišką vardą ir pavardę. Žinutę rusų kalba apie tikrus įvykius Ukrainoje, kurią norite pasirašyti pažinčių programėlės profilyje, galima išsiversti per deepl.com.

Agnė Kulitaitė pasidalijo idėja, kaip informuoti rusus apie Putino karo nusikaltimus Ukrainoje.

Tačiau pažinčių svetainėje svarbu laikytis kelių esminių taisyklių, kad informacija pasiektų tikslą. Svarbiausiai, neišsiduoti pirmoje nuotraukoje su Ukrainos vėliavėle ar kita Ukrainą palaikančia atributika.

„Labai rekomenduoju clickbaktinimo taktiką pamėginti (gal porą anketų pakurt A/B testavimui pasidaryt). Pirmą foto dėti patrauklią, kokią biški sexy, kad patraukt akis, o kai antrą foto skrolins pažiūrėti, ten jau įkalti pilną info su Ukrainos palaikymu. Nes su laiku chebra net nesustos pamatę pirmoj nuotraukoj Ukrainos vėliavą ir iškart išjungs, nes tikėsis politikos“, – patarimu pasidalijo vienas iš internautų Ąžuolas.

Agnė Kulitaitė pasidalijo idėja, kaip informuoti rusus apie Putino karo nusikaltimus Ukrainoje.

Smart. Ačiū", – pridūrė Agnė Kulitaitė.

Taip pat svarbu nustatyti kuo didesnį pasiekiamumą, pavyzdžiui, buvimo vietovės atstumą kilometrais, taip pat svarbu „swipe'inti“ laikas nuo laiko, kad profilis būtų aktyvus.

Informaciją apie Rusijos vykdomus karo nusikaltimus ir agresiją Ukrainoje galima informuoti ir kitais kanalais, pavyzdžiui, Yandex Maps. Jame pasirinkus įvairius verslus, pavyzdžiui, kavines ar restoranus, galima palikti atsiliepimą ir įkelti nuotraukų iš Rusijos vykdomų žudynių Ukrainoje.

Putino karo nusikaltimai Ukrainoje.

Taip pat kometarus bei vaizdus iš Ukrainos epartizanai gali palikti Rusijos federacijos užsienio reikalų ministro atstovės Marijos Zacharovos socialinių tinklų puslapiuose:

Telegram:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės