Jūsų dėmesiui – Arnoldas Lukošius, „Tele2 Inovacijų biuro“ ekspertas, dalinasi 5 įdomių žaidimų telefone rekomendacijomis.

1. Kultiniu tapęs „Among Us“

Nors šis komandinis žaidimas buvo išleistas dar 2018 m., jis išpopuliarėjo tik šį rudenį. „Among Us“ netikėtai sulaukė masinio susidomėjimo, kai jį ėmė žaisti pasaulinės vaizdo žaidimų transliavimo platformos „Twitch“ vlogeriai. Šiuo metu žaidimas jau spėjo tapti tikru kultūriniu fenomenu. Internete sukurta daugybė memų su žaidimo personažais, o aplikacijos parsisiuntimų skaičius viršijo 100 milijonų.

Žaidimas unikalus tuo, jog jį galite žaisti 4-10 žaidėjų grupėmis su savo draugais arba kitais žaidėjais iš viso pasaulio. Tai padės palaikyti ryšį ir saugiai bei smagiai praleisti laiką namuose.
Žaidimo siužetas paprastas, bet labai įtraukiantis. Veiksmas vyksta kosminiame laive, kuriame turite atlikti įvairias užduotis. Tačiau vienas iš įgulos narių yra „apsišaukėlis“, kuris nori sugadinti laivą ir visus pražudyti. Komandos užduotis – identifikuoti šį žmogų, o apgaviko tikslas – neišsiduoti iki paskutinės akimirkos.

2. Smegenų mankšta su „Words With Friends“

Mėgstantiems galvosūkius ir norintiems patobulinti anglų kalbos žinias patiks „Words With Friends“ mobilus įrankis. Įsidiegę minėtą aplikaciją, gausite virtualią žaidimo lentą ir galėsite dėlioti žodžius. Žaisti galite tiek su savo draugais, tiek ir susijungę su kitais žmonėmis iš viso pasaulio.
Čia rasite ir turnyro funkciją. Ji padės išsiaiškinti, kas iš jūsų draugų ar kolegų geriausiai valdo kalbą. Žaidimas ne tik padės lavinti kalbos įgūdžius ir privers pasukti galvą, bet ir taps linksmu užsiėmimu ilgais žiemos vakarais.

3. Nuotaikingos lenktynės su „Mario Kart Tour“

Vienas žinomiausių ir populiariausių visų laikų žaidimų personažų, santechnikas iš Italijos Mario, sėkmingai užkariauja ir mobiliųjų žaidėjų simpatijas. Vartotojų pamėgtas „Nintendo“ žaidimas „Mario Kart Tour“ į išmaniųjų ekranus persikėlė visai neseniai – 2019 metų pabaigoje. Tik atsiradęs „App Store“ ir „Google Play“ internetinėse parduotuvėse, jis labai greitai išpopuliarėjo.

Žaidimo mechanika paprasta. Pasirinkę mylimiausią personažą galite dalyvauti spalvingose ir komiškose kartingų lenktynėse. Jose galima panaudoti įvairias specialias galias, kurių dėka žaidimas tampa tik dar linksmesnis ir įdomesnis. Be to, žaidimą galima žaisti kartu su kitais programėlėje užsiregistravusiais draugais. Vienu metu gali varžytis iki 7 žaidėjų.

4. Strateginis „Arena of Valor“

Žaidimas priklauso populiariam MOBA (angl. „Multiplayer Online Battle Arena“), internetinės kelių žaidėjų kovų arenos, žanrui. Šios kategorijos žaidimai yra viena populiariausių elektroninio sporto krypčių, o profesionalius jų turnyrus stebi tūkstančiai žmonių visame pasaulyje. Tokio tipo žaidimai paremti mūšio tarp dviejų komandų principu.

Įsidiegę „Arena of Valor“ žaidimo aplikaciją galėsite žaisti komandomis po 5 žmones. Savo veikėją-herojų rinksitės iš daugiau nei 100 įspūdingų personažų. Žaidimo sesija trunka vos 10-20 min., o jį laimi ta komanda, kuri pirmoji įveikia savo priešininkų bazę. Žaidžiant svarbu sukurti veiksmingą strategiją ir tartis su savo komandos nariais, todėl čia galima ne tik linksmai praleisti laiką, bet ir susirasti naujų draugų.

5. Žiemiškasis „Grand Mountain Adventure“

Įsibėgėjus šaltajam sezonui pats laikas išmėginti mobilųjį žiemos sporto žaidimą. Įsidiegę „Grand Mountain Adventure“ aplikaciją galėsite virtualiai pasidžiaugti žiemos malonumais ir bent trumpam pasijausti patyrusiu slidžių ar snieglenčių meistru.

Žaidimas patiks net ir tiems, kurie tokį žanrą bando pirmą kartą. Varžytis pradėsite nuo paprastų slalomo rungčių, o tobulėdami pamažu atrakinsite vis daugiau trasų bei užduočių. Žaidimas pasižymi puikia grafika ir įtraukiančiomis animacijomis. Trasos atrodo labai tikroviškai, o sniego griūtys, krentančios uolienos ar jus besivaikantys lokiai suteikia sveiką adrenalino dozę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)