Vyriškiui neteko skristi lėktuvu, tačiau prisižiūrėjęs į skraidančius ir netoliese esančiame oro uoste besileidžiančius lėktuvus jis pasisėmė idėjų savo namui.

„Labai džiaugiuosi, gyvendamas name lėktuve, nes viduje jis atrodo kaip tikras lėktuvas, man patinka jame gyventi, nors jis ir neskraido. Man smagu, kad pavyko įgyvendinti svajonę, nors namas dar nėra 100 proc. baigtas“, – teigė namo savininkas, statybininkas Chrachas Pova.

Namas lėktuvas, kurį pasistatė Kambodžoje gyvenantis vyras.

Name lėktuve – du miegamieji, du vonios kambariai. Namą kambodžietis pradėjo statyti 2022 m. kovą, jis dar nebaigtas dėl lėšų stygiaus. Vyriškis jau investavo į namą 20 tūkst. dolerių, savo sklype jis dar ketina pasistatyti kavos parduotuvę. iš norinčių apžiūrėti jo namą kambodžiečių jis ima 50 centų (arba 2000 Kambodžos rielių), o iš užsieniečių – 1 dolerį.
Viena kaimynė pasakojo, kad žavisi Povo kūriniu, kurio pažiūrėti atvyksta ir užsieniečiai.

„Namas šauniai atrodo. Aš, kaip kaimynė, didžiuojuosi, kad jis įgyvendino tokį puikų sumanymą, džiugu matyti, kad daug žmonių atvažiuoja apžiūrėti jo namo“, – tikino kaimo gyventoja Rom Phean.

Ch. Povas vis dar tiki vieną dieną paskraidyti ir tikru lėktuvu.

Namo lankytojas lankytojas Tuonas Srey, išvydęs tokį statybinį inžinerinį objektą, nusistbėjo: „Iki šiol nebuvau matęs namo lėktuvo, nesu ir tikru lėktuvu skridęs. Labai džiaugiuosi, matydamas šį namą lėktuvą. Jis labai gražiai pastatė namą, įleidžia vaikus ir mus į vidų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją