E. Muskas sureagavo į Rusijos valstybinės korporacijos „Roskosmos“ vadovo Dmitrijaus Rogozino teiginį, kad Elonas Muskas atsakys už palydovinio interneto sistemų „Starlink“ perdavimą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų reikmėms Mariupolyje.

„Dmitrijus Rogozinas tai nusiuntė Rusijos žiniasklaidai... Jeigu aš mirsiu kokiomis nors paslaptingomis aplinkybėmis, žinokite, akd buvo malonu jus pažinoti, – kaip visada aštriai ir taikliai rašė E. Muskas, tviteryje pažymėjęs oficialią D. Rogozino paskyrą.

Po to E. Muskas pakomentavo D. Rogozino išsireiškimą apie „nacių batalioną“.

„Žodis „nacis“ nereiškia, ką jis, rodos, iš tiesų mano esant“, – socialiniame tinkle „Twitter“ apie D. Rogoziną rašė Elonas Muskas.

E. Muskas pasidalijo, ką apie jį teigia D. Rogozinas.

Nors Rusijos kosmoso vadovas Dmitrijus Rogozinas ir grasino, „SpaceX“ įkūrėjas ir vadovas neatrodo labai susirūpinęs.

Sekmadienį (gegužės 8 d.) E. Muskas socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė žinutę, kurią, pasak jo, Rusijos federalinės kosmoso agentūros „Roscosmos“ vadovas D. Rogozinas išsiuntė Rusijos žiniasklaidai.

Joje teigiama, kad „SpaceX“ palydovinės interneto sistemos „Starlink“ įrangą Ukrainos jūrų pėstininkams ir kaip teigia D. Rogozinas „nacių bataliono „Azov“ kovotojams“ pristatė JAV kariuomenė.

„Taigi Elonas Muskas dalyvauja aprūpinant fašistines Ukrainos pajėgas karine ryšių įranga“, – rašė Rogozinas, kaip teigiama Musko paskelbtame vertime į anglų kalbą ir žinutės „Telegram“ kanale. (Tviteryje E. Muskas paskelbė versiją ir rusų kalba.) „Ir už tai, Elonai, tu būsi patrauktas atsakomybėn kaip suaugęs žmogus – nesvarbu, kad ir kiek vaidintum kvailį“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)