“Domino Pizza” pasitelkė į pagalbą JAV specialistų komandą ir išleido beveik 2 mln. dolerių naujos “HeatWave” technologijos kūrimui.

Jos esmė - diskas, kurio sudėtyje yra pagrindinis elementas, neleidžiantis greitai išsiskirti šilumai ir tokiu būdu pervežant picos temperatūra išlieka beveik nepakitusi.

Diskas pirmiausia yra įkaitinamas specialiame įrenginyje kepykloje. Kai jis įkaista, jo vidus ima lydytis - procesą sukelia karščiui jautrus chemikalas. Po to jis dar vis skleidžia šilumą maždaug 40 minučių - to visiškai pakanka picai nuvežti.

“HeatWave” diską galima pavadinti mažyte nešiojama orkaite, nes jis įdedamas kartu su pica į specialų krepšį ir nešamas klientui.

Sistema išskiria šilumą palaipsniui, nuolat palaikant pastovią 70°C temperatūrą pervežimo metu.

Krepšys pagamintas iš medžiagos, kuri išlaiko šilumą, tačiau praleidžia perteklinę drėgmę, kuri gali paversti picas permirkusia kempine.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją