Stulbinančioje nuotraukoje, įamžintoje palydovo GOES EAST, užfiksuotas neįtikėtinas reiškinys Žemės atmosferoje – itin ryškiai ir tiksliai iš debesų susiformavusi „G“ raidė ir šalia jos esantis „taškas“ arba dar vieną raidė „O“.

Šis reginys įamžintas gegužės 6 dieną palydovu, priklausiančiu JAV Nacionalinei vandenynų ir atmosferos administracijai (NOAA).

Taigi, pagal kiekvieno žiūrėtojo fantaziją galima matyti ir „G tašką“ ir anglišką žodį „Go“.


NOAA pasidalijo šiuo kadru tviteryje su priešaru: „Džiaugiamės penktadieniu, tačiau NOAA palydovai niekada nesiilsi ir tęsia savo nuolatinį darbą, stebėdami Žemės atmosferą ir orus. Tačiau mes esame nustebinti šio sutapimo, užfiksuoto debesyse virš vandenyno prie Čilės krantų, kur aiškiai matyti „G“ raidė“.

Tuo pačiu NOAA pašmaikštavo ir pridėjo prie „G“ raidės T, I ir F raides, iš kurių suformavo trumpinį „TGIF“ – Thank God It's Friday (Ačiū Dievui jau penktadienis).


Tik primename, kad apie 2018-uosius Vilnius buvo reklamuojamas kaip Europos „G-taškas“.

Tačiau pati Žemė parodė, kuri jis iš tiesų yra.

Šaltinis: https://www.livescience.com/earth-go-cloud-message-satellite-photo?fbclid=IwAR2DX9volKNIiwgIIWdVIi4ocQVZzuMWApxB__hQaWMqPHaOV0gZMp5LaLM&utm_campaign=socialflow

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją