Žmogui užmerkus akis sustiprėja alfa spinduliai, o jų gausa sutelkia pakankamai energijos šviesos įjungimui.

Procesas labai skiriasi nuo telekinezės, kur smegenys daiktų judinimui nenaudoja technologijų, bet priklauso nuo beveik antgamtinių reiškinių.

46 metų Sidnėjaus technologijos universiteto profesorius Ashley Craigas su 10 žmonių grupe dirbo prie šio projekto nuo 1996-ųjų. Jis teigia, kad tai vienintelė komanda pasaulyje, kuri taip smarkiai sutelkė dėmesį į alfa bangas, ir kad tai vienintelė komanda atlikusi bandymus šioje srityje.

“Nepajėgiems, sergantiems poliomielitu, pagyvenusiems ir sėdintiems invalido vežimėlyje žmonėms atsiveria didžiulės galimybės”, mano naujovės kūrėjai.

Proto jungiklio sistema leidžia žmogui įjungti ir išjungti televizorių, perjunginėti kanalus, didinti bei mažinti garsą.

Profesorius A.Craigas teigia, kad išsitreniravus įgytume labai galingą kontrolės formą. Ji taip pat suteikia dideles galimybes vaikams, kadangi šie turi daugiau alfą bangų nei suaugusieji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją