„Ar mes esame vieni? Asmeniškai aš netikiu, kad esame vieni“, – interviu JAV televizijos kanalui CNN teigė NASA vadovas Billas Nelsonas.

Iš tikrųjų, šis pareiškimas didelės nuostabos nekelia. Visata yra tokia milžiniška, kad manyti, jog Žemė yra vienintelė gyvenama planeta, būtų labai egocentriška.

B. Nelsonas mano, kad, nors NASA dar neužmezgė ryšio su jokiomis protingomis gyvybės formomis iš kitų planetų, jos tikrai egzistuoja. Bet tai nebuvo įdomiausia jo pareiškimo dalis.

NASA vadovas B. Nelsonas tiki, kad nesame vieni.

Billas Nelsonas interviu CNN televizijai minėjo, kad NASA neturi duomenų, kad ateiviai yra susiję su išgarsėjusiais NSO atvejais.

Tuo tarpu neseniai išslaptinti duomenys rodo, kad JAV kariai, ypač karinis jūrų laivynas, ne kartą pastebėjo keistus objektus, kurie juda nepaisydami įprastų fizikos normų. Tačiau B. Nelsonas negali patvirtinti, kad tai – ateivių zondai ar kosminiai laivai. Tačiau to jis negali ir paneigti.

NASA vadovas B. Nelsonas tiki, kad nesame vieni.

Dar daugiau – B. Nelsonas mano, kad mažai tikėtina, jog tie NSO yra kitų valstybių dronai. NASA vadovas pabrėžia, kad JAV Karinio jūrų laivyno karių matyti objektai gerokai peržengė žinomas kitų šalių technologines galimybes.

Todėl NASA vadovas nemano, kad tai – kitų valstybių žmonių darbas. Nors jis ir tiesiogiai ir nesakė, kad tai gali būti ateivių įrenginiai, potekstė buvo pakankamai aiški.

Po naujausios Pentagono ataskaitos paviešinimo apie daugiau nei 140 NSO atvejų, ir tik vieną galėjo paaiškinti. Tuo tarpu visi kiti likę užfiksuoti NSO taip ir liko neatpažinti.