Mergina neabejotinai turi viską, ko reikia, kad ten patektų. A. Carson yra pirmoji, įvykdžiusi NASA „Passport“ programą visuose 14 lankytojų centrų ir jauniausias žmogus, priimtas į „PoSSUM“ kosmoso akademiją ir ją baigęs, tad ji turi oficialų leidimą vykti į kosmosą.

Be to, mergina mokykloje mokosi visų dalykų keturiomis kalbomis – anglų, kinų, prancūzų ir ispanų.

„Didžiausias iššūkis yra laikas ir gebėjimas viską įveikti būnant tokiai jaunai ir tuo pat metu lankant mokyklą. Tolesni mokymai, kai esu tokia jauna, taip pat man kels sunkumų, bet kol kas puikiai pavyko su viskuo susidoroti“, – aiškina A. Carson.

Ji puikiai žino, kad negali ištekėti ir auginti vaikų. A. Carson tą suvokia ir yra pasiryžusi atidėti šiuos dalykus, jog galėtų siekti savo svajonės.

A. Carson ne tik mokosi mokykloje ir dalyvauja astronautų mokymuose, bet ir sako viešas kalbas, siekdama sudominti kosmoso tyrimais ir paskatinti visus siekti savo svajonių.

„Visuomet turėkite svajonę, norėkite ją įgyvendinti ir niekuomet neleiskite to iš jūsų atimti“, – sako mergina. Paklausta apie įkvepiančius žmones, A. Carson sako, kad ją įkvepia „visi astronautai, ypač moterys astronautės, kadangi jos nutiesė kelią, kuriuo galiu eiti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (228)