Bendrovės “Healthguard Corporation” prezidentas Krisas Harvis išrado insekticidą, kuriame išmirkoma drabužių medžiaga. Mišinys visiškai nepavojingas žmogaus sveikatai, tačiau patikimai saugo nuo uodų. Antimoskitinis mišinys savo savybes išlaiko net po 50 skalbimų ir išlieka toks pats veiksmingas. Bandymų metu paaiškėjo, kad uodai žūva skrisdami link skanesnių vietelių, nespėję net prisiliesti prie drabužio.

Prieš septynerius metus “Healthguard Corporation” išrado dulkes sunaikinančią mikstūrą, kurios pagrindu buvo sukurtas ir naujasis mišinys. Krisas Harvis taip stengėsi todėl, kad jo duktė turėjo alerginę astmą ir buvo priversta gerti daugybę įvairių vaistų. Tėvui tas buvo nepriimtina ir jam šovė į galvą mintis sukurti skystį, kuris sunaikintų dulkes audekle. Nuo to laiko namuose dukra jaučiasi geriau, o antimoskitinis mišinys jau turi didžiulę paklausą Belgijoje, Honkonge, Didžiojoje Britanijoje. Tik tautiečiai australai kažkodėl atsisako naudotis nauju išradimu ir vis dar tepasi įprastais patikrintais tepalais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją