Melas


Feisbuko grupėje „UNFOLLOW 15MIN.LT – Lithuania Real“ vienas vartotojas pasidalino nuotrauka, kuri neva yra įrodymas, kad koronaviruso pandemija buvo suplanuota dar 1994 metais.

Nuotraukoje matomas piešinys, kuriame vaiduojami žmonės, veidus užsidengę kaukėmis. Ant veido kaukių pavaizduotos skirtingų šalių vėliavos. Kartu yra ir užrašas anglų kalba, kuriame skelbiama: „Tai 1994 metais Denverio oro uoste nutapyta freska. Pasakykite man, kad tai nėra keista, kaip toli į ateitį jie visai tai planuoja?“

Tai 1994 metais Denverio oro uoste nutapyta freska. Pasakykite man, kad tai nėra keista, kaip toli į ateitį jie visai tai planuoja?
„Facebook“ grupė „UNFOLLOW 15MIN.LT – Lithuania Real“

Jei stebitės 1994 metais freską tapiusių žmonių gebėjimu numatyti ateitį – teks nusivilti. Nors Denverio oro uostas garsėja keistomis apokaliptiškomis freskomis ir sąmokslo teorijomis, kad oro uostą pastatė „Illuminati“, šis paveikslas – nėra Denverio oro uoste.

Melaginga informacija

Denverio oro uosto freskos tikrai keistos, tačiau šis vaizdas tikrai ten nesipuikuoja. Tai nežinomo menininko koronaviruso pandemijos interpretacija. Šį paveikslą interneto paieškose galima rasti ne anksčiau 2020 metų. Nors nepavyko atsekti autoriaus, šiuo paveikslu daugiausiai socialiniuose tinkluose dalinasi asmenys, kurie kalba portugališkai.

Dažnai socialiniuose tinkluose žmonės šiuo vaizdu dalinasi ir su prierašu iš Senojo Testamento.

„O mundo está doente... E se o meu povo, que se chama pelo meu nome, se humilhar, e orar, e buscar a minha face e se converter dos seus maus caminhos, então eu ouvirei dos céus, e perdoarei os seus pecados, e sararei a sua terra. (2 Crônicas 7:14)“.

Portugalai dalinasi piešiniu

Lietuviškai ši dalis skamba taip: „Pasaulis serga ... Ir jei mano tauta, vadinama mano vardu, nuolankiai meldžiasi ir meldžiasi, ieško mano veido ir pasitraukia nuo savo piktų kelių, tada aš išgirsiu iš dangaus ir atleisiu jų nuodėmes. Aš išgydysiu tavo žemę. (2 Kronikų 7:14)“.

Tad tikėtina, kad tai yra portugalų menininko darbas ir tikrai šios paveikslo nepamatysite tarp keistų Denverio oro uosto freskų.

Freskos Denverio oro uoste

Šaltiniai:

  • https://www.flydenver.com/about/art_culture/permanent
  • https://www.uncovercolorado.com/denver-airport-art-meaning/
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)