„Jungiamės prie technologijų, kūrybiškumo ir verslumo konferencijos „Login“ bendruomenės, nes šios temos yra svarbios ir mums. SEB bankas prisideda prie technologinės šalies pažangos ir siekia skatinti verslumo bei inovacijų kultūrą Lietuvoje. Ir tai darome ne tik plėtodami mobiliąją bankininkystę, skaitmenindami paslaugas, bet ir ugdydami šalies jaunimo finansinį raštingumą ar padėdami siekių turintiems versliems žmonėms įgyvendinti jų idėjas. Pernai veiklą pradėjo SEB Inovacijų centras, kuriame padedame inovuoti ir augti mažoms bei vidutinėms įmonėms, o šiemet tampame partneriais „Login“ konferencijos, kuri įkvepia tūkstančius kurti ir dalytis idėjomis, inovuoti ir keistis“, – sako SEB banko valdybos narys, mažmeninės bankininkystės tarnybos vadovas Vaidas Žagūnis.

SEB yra pirmaujanti Šiaurės šalių finansinių paslaugų grupė. SEB, kaip ilgalaikių ryšių su klientais bankas, Švedijoje ir Baltijos šalyse konsultuoja finansų klausimais ir teikia universalias finansines paslaugas. Bendrovė praėjusiais metais Vilniuje atidarė Inovacijų centrą – bendradarbystės ir inovacijų kūrimo erdvę finansinių ir kitų inovatyvių technologijų entuziastams, startuoliams bei sparčiai augti siekiančių mažų ir vidutinių įmonių atstovams.

Pasak LOGIN direktorės Indrės Petrauskės, SEB visada buvo aktyvus inovacijų diegėjas, žengiantis koja kojon su tendencijomis, todėl festivalis mato plačias bendradarbiavimo perspektyvas.
LOGIN 2019

„Mūsų bendradarbiavimas su SEB grindžiamas bendru siekiu – visokeriopu noru skleisti inovacijas, skatinti verslumą ir ieškoti kūrybingų technologinių sprendimų kasdieniams ir verslo procesams, – sako LOGIN direktorė. – Šios trys pagrindinės ašys – verslas, technologijos ir kūrybiškumas, yra ir šių metų festivalio pagrindas, tad džiaugiamės naujos partnerystės, siejamos bendros vizijos, pradžia. Tikime, kad toks stiprus žaidėjas inovacijų srityje suteiks dar daugiau naujų vėjų ir festivaliui, o festivalis – daugiau erdvės novatoriškoms idėjoms išpildyti.“

Ant LOGIN didžiosios festivalio scenos šiemet išvysime Christopher Wylie, kurio paviešintas „Cambridge Analytica“ skandalas supurtė socialinį tinklą „Facebook“, išgirsime muzikos industriją pakeitusio „Shazam“ įkūrėjo Dhiraj Mukherjeeir ir neįvykusio „Fyre“ festivalio prodiuserio Andy King istorijas. Taip pat buvęs Estijos prezidentas Toomas Hendrik Ilves dalinsis patirtimi nuo „E-stonia“ vyriausybinės iniciatyvos, e. balsavimo iki kibernetinio saugumo sprendimų, o už inovacijų plėtrą atsakingas „Unicef“ atstovas Kidus Asfaw dalysis kūrybiška technologijų galia, sprendžiant trečiųjų šalių problemas ir kitas garsias asmenybes.

Daugiau informacijos apie LOGIN 2019 rasite ČIA.