Svarbiausia Mic Mann veikla, įkurta jam baigus „Singularity“ universiteto vykdomąją programą Silicio slėnyje, yra jo paties įsteigtas ne pelno siekiantis „SingularityU“ Pietų Afrikos skyrius. Šis jo žingsnis labai prisideda ne tik prie švietimo šalyje, bet ir prie ekonomikos augimo, kuria darbo vietas ir skatina žmones tobulėti. Šiuo metu Mic Mann yra šio universiteto generalinis direktorius.

Gegužės 24 dieną pirmajame festivalio renginyje „LOGIN Progress makers powered by SEB“ visi žiūrovai galės išgirsti netikėčiausias Mic Mann ateities prognozes. Jo pranešimas apie iškiliausius novatorius ir jų sukurtas pastarojo meto technologijas šokiruos net ir labiausiai apsiskaičiusius technologijų mylėtojus.
LOGIN 2020

Mic Mann dažnai kartoja „Paruošk save ateičiai“, norėdamas pasakyti, kad ateitis bus kitokia ir mes turime pasiruošti pokyčiams. Savo sukauptą patirtį, žinias ir įžvalgas jis dalina žmonėms, aktyviai dalyvaudamas konferencijose, konsultuodamas, bendraudamas su startuolių ir kūrėjų bendruomenėmis.

Mic Mann yra ir skaitmeninio turinio „Mann Made“ įmonės bendraįkurėjas. Šis M. Mann šeimos verslas yra dirbęs su geriausiomis „Fortune 500” įmonėmis. Verslininkas turi 19 metų patirtį žiniasklaidos, rinkodaros bei renginių pramonės srityse.

LOGIN konferencija vyks gegužės 24-28 dienomis nemokamai visai Lietuvai. Transliacijas žiūrėkite Delfi.lt ir 15min.lt portaluose. Pranešėjų sąrašas nuolat atnaujinamas www.login.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)