„Šiandien technologijos tiek pažengė, jog galima fotografuoti nesukant galvos – eliminuojamas techninis klausimas: nebereikia rūpintis, kaip sufokusuoti vaizdą, kokius chemikalus pilti ryškinant ir daugeliu kitų dalykų. Konkurencija atitinkamai persikelia jau į idėjinį lygmenį, todėl dabar svarbus turinys, – sako T. Černiauskas, pasaulyje dar žinomas ir slapyvardžiu Tadao Cern. – Sėkmė garantuota tik tada, jei gali atsakyti teigiamai į klausimus: jei šios idėjos autorius būtum ne tu, ar tau ji būtų įdomi ir ar dalintumeisi ja su draugais“.

Tadas Černiauskas, autoportretas
Fotografas konferencijoje dalinsis savo sėkmės istorija – akademiniu pavyzdžiu, kokia gali būti žaibiška geros idėjos sklaida internete. T. Černiausko projekto „Blow Job“ nuotraukų, įdėtų į „Facebook“ profilį, plitimą šiame socialiniame tinkle galima skaičiuoti valandomis. Viešumas buvo garantuotas, nes žmonės ne tik spaudė „patinka“, bet ir žymėjo save nuotraukose, dalinosi jomis su draugais.

Konferencijoje „Login“ savo patirtimi dalinsis vienas iš „Apple“ įkūrėjų Steve‘as Wozniakas, kurį pristato pagrindinė konferencijos partnerė – bendrovė „Omnitel“, pirmosios žmonių misijos į Marsą „Mars One“ įkūrėjas Basas Lansdorpas, žurnale „Time" įvardintas kaip vienas reikšmingiausių šių laikų išradėjų Haraldas Haasas ir kiti. Konferencijos svečiai galės dalyvauti ir mažosiose sesijose. Po dviejų dienų įkvepiančių pranešimų ir seminarų, menų fabrike „Loftas“ vyks Lietuvos Interneto apdovanojimai.

Konferencija „Login“ – didžiausias interneto ir technologijų bendruomenės susibūrimas Baltijos šalyse, kasmet sutraukiantis daugiau nei 70 pranešėjų ir 3000 dalyvių iš viso pasaulio. Šiais metais, balandžio 18-19 dienomis, vyksianti jau 7-oji konferencija bus skirta revoliucingoms, progresą skatinančioms idėjoms, paslaugoms ir produktams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)