Kiekvienais metais plečiantis žaidimų industrijai, sporto entuziastai turi puikią galimybę ne tik stebėti gyvą sportą, bet ir įsitraukti į spalvingą erdvę – vaizdo žaidimus. „GRIND Esports“ agentūros pranešėjai LOGIN konferencijoje mielai su visais norinčiais pasidalins apie esporto žaidimų pasaulio savitumą. „LOGIN Game changers powered by Pigu.lt“ renginyje specialioje „Esports“ sesijoje dalyvaus visas būrys pranešėjų, sesija išskirtinai vyks anglų kalba, tad turinys bus transliuojamas ir Latvijos bei Estijos Delfi portaluose. „Esports“ sesija vyks antradienį gegužės 25 d. nuo 18.30 val.

eSportas / FOTO: Linas Žemgulis

„Esportas – viena iš sparčiausiai augančių IT sektoriaus sričių visame pasaulyje per pastaruosius kelerius metus. Didžiausios mokslo, pramonės ir sporto organizacijos įvairiais būdais vis labiau įsilieja į virtualaus sporto verslo pasaulį. Tai unikali galimybė ir Baltijos šalims, kuriose turime aibę gabių IT srities ir verslo specialistų, galinčių šį sektorių paversti regiono vizitine kortele. Džiaugiamės, kad konferencijoje apie visas esporto verslo ir edukacijos galimybes, savo žiniomis pasidalins aukščiausio lygio profesionalai dirbantys vaizdo žaidimų ir sporto industrijose“, - sako „GRIND Esports“ vadovas Edgaras Abromavičius.

Pristatome „Esports“ pranešėjus

Liudas Ubarevičius – „SneakyBox“ agentūros generalinis direktorius ir „Lithuanian Game Developers Association“ valdybos narys, besidomintis žaidimų kūrimu bei kompiuterinės grafikos elementais. Liudas Ubarevičius kalbės apie tai, kodėl žmonės žaidžia žaidimus ir kodėl toks laiko praleidimas yra priimtinas.

Kanadoje gyvenantis „Levaero Aviation“ pardavimų ir verslo plėtros viceprezidentas Stasys Kuliavas – orientuotas į išskirtinį klientų aptarnavimą ir ilgalaikių santykių užmezgimą, tad LOGIN konferencijoje jis sieks atsakyti į klausimą, ar esportas gali būti kitas „fintech“ Baltijos regione?

Puikiai Lietuvos žaidimų entuziastams pažįstamas Žygimantas Kriščiūnas, buvęs esporto organizacijos „Team Atlantis“ direktorius ir pradedantis tarptautinę karjerą Vokietijoje, nuolat pabrėžia, kad žaidimų rinka nesustos augti. LOGIN dalyviams jis papasakos, kas vyksta už uždarų esporto industrijos durų.

Justinas Liaudinskas su LOGIN konferencijos dalyviais noriai pasidalins apie savo gyvenimo peripetijas bei apie santykį su vaizdo žaidimais, kurių jis neatsisako. J. Liaudinskas šiuo metu užima rinkodaros vadovo pareigas Lietuvos krepšinio federacijoje. Justinas yra vienas iš FIBA pasaulio esporto turnyro iniciatorių ir vizijos kūrėjų.

Lukas Zajancauskas yra prisidėjęs prie NBA biuro Londone veiklos, kur daugiausiai dirbo prie vaizdo turinio ir transliacijų teisių. L. Zajancauskas šiuo metu yra „Content Arena“ strategijos ir verslo plėtros direktorius. LOGIN konferencijoje jis kalbės apie esporto žiniasklaidos teisių pramonę, dalinsis tendencijomis ir galimybės.
Haralds Kurts – ilgametis Latvijos esporto atstovas, dirbęs įvairiose tarptautiniuose virtualaus sporto projektuose su žinomais prekės ženklais kaip „Panathinaikos“, „Fenerbahce“, „Bayern“. Haralds papasakos, ko reikia - pradėti savo esporto karjerą ir įkurti sėkmingą esporto organizaciją Baltijos regione.

Gabriel Causse šiuo metu dirba verslo operacijų ir žaidimų vadybininku „Orlando Magic NBA Team“ organizacijoje. Ši organizacija sparčiai plečia savo verslą, vis labiau įsitraukdama į esporto šaką. Svarbu paminėti ir tai, jog Gabriel Causse yra pirmasis esporto partnerystės vadovas NBA istorijoje. LOGIN konferencijoje jis pasidalins savo patirtimi ir mielai papasakos apie krepšinio transformaciją į esportą.

eSporto varžybos įvariose pasaulio šalyse (Game Show nuotr.)

Panelinės diskusijos metu bus aptarta ir kaip niekad aktuali eSporto pritaikymo mokyklose tema. „LOGIN Game changers powered by Pigu.lt“ renginyje specialioje „Esports“ sesijoje bus ir speciali panelinė diskusija, kurioje dalyvaus Edvinas Eimontas, Edgaras Abromavičius ir Justinas Kisieliauskas. Jie kalbėsis apie esporto pritaikymą mokyklose.

Šiemet LOGIN bus tik virtualus renginys, tačiau vyks net 5 dienas ir sukurs 55 valandas įkvepiančio ir įtraukiančio turinio. Organizatoriai planuoja, kad bus daugiau kaip 150 pranešėjų iš Lietuvos ir užsienio šalių. LOGIN festivalyje visos temos yra įkvėptos technologijų proveržio, inovacijų vystymo ir nuolatinio progreso įvairiose gyvenimo srityse.

LOGIN 2021 konferenciją šiemet stebėkite nemokamai Delfi ir 15min portaluose. Su visais pranešėjais galite susipažinti www.login.lt ir savo darbo kalendoriuose pasižymėti tuos pranešimus, kurių laukiate labiausiai https://login.lt/agenda/
Konferencija vyks visą savaitę – gegužės 24-28 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)