„Ekspress Media“ mokamo turinio vadovė Merili Nikkolo džiaugiasi, kad šių metų festivalis pasieks visus Delfi skaitytojus: „Inovacijos ir technologijos yra dalis mūsų kasdienybės. Tikiu, kad LOGIN 2021 pranešėjai įkvėps ir pasidalins patarimais su mūsų skaitytojais, kurie prisidės prie progresyvios ateities.“ Po konferencijos turinį anglų kalba estai galės rasti „Delfi Kogupakett“ platformoje.

„LOGIN būdamas didžiausias inovacijų renginys Baltijos šalyse suburia geriausius specialistus ir ekspertus ir mes didžiuojamės būdami jo dalimi. Delfi.lv tiki, kad pagrindinės šių dienų aktualijos ir žvilgsnis į tai, kas mūsų laukia, yra svarbu bei įdomu skaitytojui, todėl kiekvienas atras sau artimą turinį“, – sako portalo Delfi.lv rinkodaros vadovė Elise Bikova. Latvijos Delfi skaitytojai pranešimus po renginio galės pamatyti turinio platformoje „Delfi Plius“.

LOGIN konferencijos vadovė Sandra Meškauskaitė-Stepšienė džiaugiasi galimybe pirmą kartą pasidalinti LOGIN konferencijos turiniu su kitomis Baltijos šalimis: „Šiemet LOGIN 2021 bus kitoks, vyks net 5 dienas ir sukurs daugiau kaip 55 valandas įdomaus ir įtraukiančio turinio. Galimybė transliuoti pranešimus anglų kalba mūsų kaimynams bus puiki proga kiekvienam Delfi Baltijos šalių skaitytojui geriau pažinti LOGIN festivalį.“

LOGIN žiūrovas festivalio dienomis, atsidaręs transliacijos langą, matys vieną pagrindinį turinio ekraną ir kelis mažesnius, po kelias valandas trunkančius ir ne kasdien vyksiančius specializuotus renginius. Kiekvieną dieną programoje bus išryškintos vykstančių renginių temos, tad kiekvienas dalyvis pasirinks, kurios temos jam įdomiausios. Kadangi festivalis vyksta net 5 dienas, temų tikrai bus daug ir įvairių. O jeigu galimybės stebėti tiesioginių LOGIN festivalio pranešimų nebus, taip kaip ir Latvijoje bei Estijoje, taip ir Lietuvoje žiūrovai visus konferencijos video galės pamatyti Delfi Plius platformoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją