Sietse Bakker turi daugiau kaip 15 metų tarptautinės patirties televizijoje, skaitmeninėje komunikacijoje, socialinėje žiniasklaidoje ir renginių valdymo srityje. S. Bakker, dirbdamas „Eurovizijos“ dainų konkurso komandoje, turėjo įvairių karjeros posūkių: jam teko savo jėgas išbandyti tiek komunikacijos ir ryšių su visuomene pareigose, tiek renginio vadovo pozicijoje, kurioje jis buvo atsakingas už viską, kad renginys įvyktų ir būtų nepamirštamas. Sietse Bakker patirtį papildė ir generalinio direktoriaus pareigos, kurias jis vykdė „Scrn“ ir „Domeinbalie.nl“ skaitmeninėse agentūrose.

Sietse Bakker

Per pastaruosius metus S. Bakker turėjo prasmingą galimybę dalyvauti įvairiose konferencijose 15 skirtingų šalių, kuriose kalbėjo apie savo sėkmingą profesinę patirtį bei asmeninį tobulėjimą, žiniasklaidos profesinį lauką, taip pat apie tarptautinį renginių valdymą bei komunikacijos procesus. Sietse Bakker taip pat yra išleidęs dvi knygas – „How To Live Wow!?“ (liet. „Kaip gyventi oho?!“) ir „De sparkle“ (liet. „Spindesys“). Šiomis knygomis vyras tikisi įkvėpti jaunus žmones siekti savo svajonių, tapti sėkmingais ir laimingais. Taip pat aprėpiama ir lyderystės tema, kurioje gvildenama tai, kaip padaryti savo gyvenimą prasmingesniu ir kokybiškesniu. Sietse Bakker kviečia jaunimą būti tais žmonėmis, kurie pakeis pasaulį.

Sietse Bakker sulaukia daugybė palaikymo iš žmonių, kurie juo didžiuojasi ir stebisi. Vyras turi savitą, kaip kalbėtojo, interaktyvų stilių, jis geba klausytojus įtraukti į savo pasakojimus, sudominti. Idėjos jo rankose tampa realybe ir jis mielai dalinasi savo sėkmės formule su pasaulio žmonėmis.

LOGIN festivalis šiais metais vyks net penkias dienas nuo gegužės 24 iki 28 dienos. Jis bus nemokamas ir transliuojamas per Delfi ir 15min portalus. Gegužės 28 d. „LOGIN Smart innovators powered by Xiaomi“ renginyje „Entertainment“ sesijoje bus galima išgirsti Sietse Bakker pranešimą.

Visų pranešėjų sąrašas nuolat atnaujinamas www.login.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)