Visi LOGIN pranešimai – Delfi plius platformoje

Delfi plius pristatė net 82 LOGIN 2020 pranešimus, tad visko pamatyti nespėję dalyviai turėjo galimybę susipažinti su skaitytais pranešimais ir festivaliui pasibaigus. Tarp populiariausių ir daugiausiai peržiūrų sulaukusių pranešimų buvo Stephano Hawkingo dukros Lucy Hawking, neuromokslininkės dr. Urtės Neniškytės ir kūrybininko Tomo Ramanausko pranešimai.

Praėjusiais metais pirmą kartą išbandyta po festivalio vykusi papildoma turinio sklaida sulaukė išties didelio LOGIN dalyvių ir Delfi plius narių dėmesio. „Pranešimų peržiūrų rezultatai maloniai stebino – beveik visi vartotojai LOGIN pranešimus stebėjo nuo pradžios iki pabaigos, nors tai itin netipiška šiandieniniame turinio vartojimo kontekste, kai viskas vartojama greit ir tik tam tikrais segmentais, etapais. Tokie rezultatai dar kartą įrodo, kad svarbus ne tik populiarusis, bet ir tikslinis, savo skaitytojų ratą atrandantis turinys. Įdomu ir tai, kad nors nuo rudenį vykusio LOGIN praėjo jau kone pusė metų, tačiau pranešimus prenumeratoriai atranda ir žiūri ligi šiol“, – sako Delfi plius vadovė Julija Vercinskė.

Šiais metais Delfi plius prenumeratoriai kasdien nuo antros festivalio dienos jau matys prieš tai buvusios dienos pranešimus ir taip atitinkamai per kelias savaites bus išpublikuota daugiau kaip 150 video įrašų. Tad visi nespėję pamatyti turinio tiesioginės transliacijos galės peržiūrėti tai Delfi plius.

Kokį LOGIN matysime šiais metais?

5 renginio dienos, 55 valandos nepertraukiamo turinio ir 150 pranešėjų iš Lietuvos bei užsienio – tokią šventę 2021 metais savo dalyviams dovanos inovacijų, technologijų ir progreso festivalis LOGIN. Atsižvelgiant į susiklosčiusią situaciją, festivalis šiais metais bus rengiamas saugiai – nuotoliniu būdu, transliuojant pranešimus dvejuose didžiausiuose Lietuvos portaluose Delfi.lt ir 15min.lt. Gegužės 24-28 dienomis visa Lietuva ir ne tik festivalį galės stebėti nemokamai.

Festivalio dienomis, atsidaręs transliacijos langą, kiekvienas LOGIN dalyvis matys vieną pagrindinį turinio ekraną ir kelis mažesnius, po kelias valandas trunkančius ir ne kasdien vyksiančius specializuotus renginius. Festivalis išlaikys keturių renginių konceptą: penkias dienas dalyviai matys tarpusavyje besikeičiantį keturių renginių turinį. Kiekvieną dieną programoje matysis kelios pagrindinės potemės, kuriomis bus kalbama. Kadangi festivalis vyksta net 5 dienas, temų tikrai bus daug ir įvairių. Tvarkaraštyje dalyvis galės pasižymėti tinkamiausias sesijas bei pranešimus ir susidėlioti tai savo kalendoriuje.

O jeigu galimybės stebėti tiesioginių LOGIN festivalio pranešimų nebus, visus juos galėsite pamatyti Delfi Plius platformoje. Delfi plius – tai atvira turinio monetizavimo platforma, prie kurios prisijungę vartotojai gali rasti kokybišką nepriklausomų autorių ir žinomų tarptautinių bei lietuviškų žiniasklaidos priemonių kuriamą įvairaus formato turinį, kurio autoriams atlyginama atsižvelgiant į skaitytojų teikiamus prioritetus.