Tokie duomenys gauti vienam iš „Mars-One“ įkūrėjų Basui Lansdorpui Vilniuje pristatant savo projektą per ateinantį dešimtmetį įkurti žmonių gyvenvietę Marse, o konferencijos dalyvių tuo metu klausiant, ar jie norėtų palikti Žemę ir keliauti gyventi į Marsą.

Interneto komunikacijos naujoves kasmet aptariančios konferencijos „Login 2013”dalyviai buvo vieni pirmųjų pasaulyje, turėjusių galimybę realiu laiku išreikšti savo nuomonę ir vertinimus pasinaudojant interaktyvia auditorijos apklausos sistema „IQ Polls”. Dviejų dienų konferencijoje dalyviai atsakė į 56 klausimus, susijusius su pranešimais ir diskusijomis. Konferencijos metu balsuota daugiau nei tris tūkstančius kartų.

Klausydami „Apple“ kompanijos vieno iš įkūrėjų Steve'o Wozniako pranešimo, per 80 procentų „Login 2013” auditorijos pritarė, jog reikia daug drąsos, kad šiais laikais būtų galima išrasti kažką naujo. Tokią nuomonę dalyviai išreiškė pranešimo metu balsuodami savo išmaniaisiais telefonais arba planšetėmis, rašoma pranešime spaudai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)