„Kurdami šios kortelės idėją, galvojome, kad ne vien SPA centrai, parduotuvės ar prekybos centrai gali turėti savo dovanų korteles. Į miestą irgi galime žvelgti kaip į įvairių pramogų ir paslaugų erdvę. Ši Vilniaus miesto dovanų kortelė puiki paskata geriau pažinti miestą ir parodyti jo svetingumą.“, – teigia Vilniaus miesto savivaldybės Administracijos vyriausioji patarėja Ilma Skuodienė.

Dovanų kortelė pristatoma šūkiu: „Pasinerk į sostinės šurmulį su Vilniaus dovanų kortele!“. Ant kortelės pakuotės besipuikuojantis oro balionas primena, kad Vilnius yra vienintelė Europos sostinė, leidžianti tokią pramogą virš miesto, kuri ypač vilioja miesto svečius ir turistus. Kortelė galioja 12 mėnesių, todėl išnaudoti joje esančių pinigų sumą galima per daugelį apsilankymų Vilniuje. Planuojama, kad per ateinančius metus lankytinų objektų ir pramogų skaičius išaugs iki 300, ir nesustos nuolat augti pramogų spektras plėsis ir į spa, masažų, viešbučių bei aktyvių pramogų sritis, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Savivaldybės Administracijos vyriausioji patarėja Ilma Skuodienė pasidžiaugė, kad dovanų kortelės projektą įgyvendinusios ir administruojančios įmonės UAB „Gera dovana“ iniciatyva pasiekta, kad įsigijus kortelę, 1 proc. administravimo mokesčio būtų skiriama socialiniam projektui „Senjorų avilys“, kurio tikslas – suburti senyvo amžiaus žmones ir skatinti jų bendravimą bei užimtumą.

Bendrovės ilgametė patirtis bendradarbiaujant su daugiau nei 600 partnerių bei administruojant prekybos centrų dovanų čekių platformas, užtikrino sklandžią projekto pradžią.

„Vystydami „Geros dovanos“ el. parduotuvę ir fizines parduotuves nuolat stebime pirkėjų įpročius bei atkreipėme dėmesį, kad vartotojai pramogų ir dovanų daugiausiai ieško Vilniuje. Tai pirmoji Baltijos šalių sostinė, turinti savo miesto dovanų kortelę. Įgyvendindami šį projektą tikėjome jo sėkme ir manome, kad Vilniui ši kortelė yra būtina, norint reprezentuoti miestą, kaip inovatyvų ir sekantį tendencijas“, – pasakoja „Gera dovana“ generalinis direktorius Ernestas Vasiliauskas.

Šiuo metu dovanų kortelę galima įsigyti „Gera dovana“ fizinėse parduotuvėse, ir internetu. Kortelės vertę klientas gali pasirinkti nuo 10 Eur iki 150 Eur, 1 cento tikslumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)