Kadangi šiuo metu orų prognozės žada šaltuką, šiemet slidinėjimo sezonas Liepkalnyje gali prasidėti neįprastai anksti. Jei pernai vilniečių ir ne tik jų pamėgtos slidinėjimo trasos lankytojams atvertos buvo tik gruodžio 20 dieną, o užpernai – gruodžio 1-ąją, tai šiemet, kaip išdavė įmonės vadovas Artūras Bielskus, sezoną tikimasi pradėti jau ateinantį šeštadienį, lapkričio 24-ąją. „Žinoma, jei viskas bus gerai su orais, jei su technika viskas bus tvarkoje“, – atsargiai prognozavo A. Bielskus.

Tiesa, jei aplinkybės bus palankios, ir Liepkalnis jau pakvies slidinėti, kol kas dar nebus galima naudotis visomis ten esančiomis trasomis – veiks tik dvi slidinėjimo trasos ir du keltuvai. Kada tiksliai galėtų pradėti veikti visos 10 turimų trasų, prognozuoti kol kas sunku, mat viskas priklauso nuo oro. Svarbu, kad šaltukas laikytųsi ir sniegas neimtų nutirpinėti.

Renkasi vietoj sporto klubo

Kaip ir praėjusiais sezonais, Liepkalnyje laukiami ne tik jau patyrę slidininkai, bet ir mėgėjai ar net pradedantieji – čia veikia slidinėjimo mokykla, o neturintiems įrangos ją galima tiesiog išsinuomoti vietoje. Pavargus ir sušalus galima užeiti į čia pat esančią kavinę.

Liepkalnis slidinėti kviečia jau šeštą sezoną, tad nenuostabu, kad per visą šį laiką vilniečiai spėjo pamėgti čia lankytis. A. Bielskus teigia, kad atvykstančiųjų aktyviai praleisti laiką net daugėja: „Žmonės atvyksta čia ir po darbo, vietoje sporto klubo. Čia jie gali judėti gryname ore.“ Direktorius pabrėžia, kad slidinėjimo trasos ir keltuvai tiek darbo dienomis, tiek savaitgaliais veikia iki 23 valandos, todėl net ir ilgiau užsilaikę darbe turi galimybę suspėti atvykti gerai praleisti laiko.

A. Bielskus neslepia, kad daugiau plėstis bent kol kas minčių neturi – per visą veiklos laikotarpį jau spėta užaugti. „Todėl tikimės pasiūlyti ilgą ir gerą sezoną“, – sako jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)